Vibratia anului 2017, in functie de data nasterii

Anul 2017 este anul unor noi inceputuri, potrivit specialistilor in numerologie. Numarul 1 da startul unui nou ciclu de 9 ani. Fiecare dintre noi are oportunitati de a planta semintele, care vor da rod, de a manifesta energii care sa ne duca intr-un nou stadiu al existentei noastre.

Anul 2017 este perfect pentru a-ti stabili obiective noi, reguli noi. In acest an poti incepe sa faci lucrurile diferit, in care sa renunti la tot ce este vechi in viata ta, de la obiecte, la obiceiuri si atitudini.

Iata care este vibratia personala a anului 2017, in functie de data nasterii.

Mai intai afla-ti numarul pesonal
Numarul personal presupune reducerea numerelor pana la o singura cifra.
Exemplu: data nasterii -29 decembrie
12 (luna) devine 1+2=3
29 (ziua) devine 2+9=11 1+1=2
Aduna aceste numere 3+2=5

Apoi adauga la acest numar vibratia anului 2017 – 1.
5+1=6

Iata cum descoperi numarul personal. Vibratia anului 2017, in functie de data nasterii

Daca obtii un numar cu doua cifre, redu-l pana la una singura.

Vibratia personala 1
Va fi un an maret, oportun pentru noi inceputuri, in care te poti reinventa. Poate fi vorba despre un job nou, te muti in alt oras sau incepi o activitate la care visai de mult. Anul 2017 va fi unul al descoperirilor de sine, in care vei avea mai multa grija de tine si de sufletul tau, in care vei calatori mai mult in interiorul sufletului tau pentru a descoperi cine esti si care este scopul tau pe aceasta lume. S-ar putea sa-ti ia ceva vreme pana te vei obisnui cu noul, insa ti se va potrivi aceasta calatorie. Fii pregatit sa primesti toate binecuvantarile.
Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

0