Horoscop chinezesc 2017 Mistret

Horoscop chinezesc 2017 Mistret. Cei care apartin acestei zodii sunt nascuti in 1911, 1923, 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995 si 2007.

Principalele previziuni pentru zodia Mistretului

Persoanele nascute in aceasta zodie au sansa de a depasi cateva obstacole ce tin de bani, piedici de care s-au lovit cu precadere in ultimele luni din 2016. Vor scapa de cele mai acute probleme ce tin de profesie inca de la inceputul anului. Nu e exclus sa isi gaseasca un nou loc de munca, mai ofertant. Cei care au imaginatie vor reusi, in sfarsit, sa isi puna planul de afaceri in aplicare.

Si cei care studiaza sunt favorizati. Cu putina munca si determinare ar putea ajunge cu o bursa in strainatate, in tara lor preferata. Evident, toate aceste reusite vin la pachet cu un efort indelungat de la care nu se vor abate nici macar o clipa.

Anul 2017 va fi unul plin de calatorii, mai ales in interes de serviciu. Nu e exclus ca acesti nativi sa isi gaseasca sufletul pereche peste hotare. Niciodata nu se stie de unde poate aparea marea iubire. Cei care au asteptari prea mari si nu au rabdare, s-ar putea sa se trezeasca intr-o relatie toxica. Astrele le recomanda sa nu se grabeasca in dragoste. Ce este al lor e pus bine deoparte.

Persoanele nascute in zodia Porcului din horoscopul chinezesc au, de obicei, asteptari foarte mari de la partenerul de viata. In 2017 vor fi nevoiti sa mai reduca din aceste cerinte. Unele dintre pretentii sunt exagerate si isi vor da seama cata presiuni exercita asteptarile lor asupra celorlalti. Daca vor sa fie fericiti pe deplin, vor trebui sa fie ceva mai indulgenti, sa treaca cu vederea micile scapari firesti ale persoanei iubite.

CITESTE SI: Horoscop 2017

Cea mai dificila perioada din 2017 va fi cuprinsa intre 10 septembrie si 20 octombrie. Vor aparea cateva episoade incarcate de melancolie, iar cei care nu sunt foarte rezistenti pot cadea usor in depresie. Asadar, este un an cu de toate!

0