Anul Cocosului de Foc si efectele sale karmice

Anul Cocosului de Foc a inceput, iar astrologii sustin ca va produce o serie de schimbari cu efecte karmice.

Cocosul de Foc simbolizeaza un nou inceput. Din punct de vedere numerologic, anul 2017 sta sub cifra 1, care semnifica provocari noi, decizii care schimba paradigme ce au fost valabile secole intregi, transformari uluitoare si dezvoltarea unor tehnologii noi.

Zodiile europene sunt afectate destul de puternic de Cocosul de Foc, in special semnele de foc: Berbec, Leu si Sagetator.

Ce se intampla cu zodiile europene in Anul Cocosului de Foc

Zodiile Leu, Berbec si Sagetator o vor lua de la zero. Acesti nativi vor fi nevoiti sa ingroape securea razboiului si sa se concentreze pe lucruri noi. Vor avea parte de multa schimbari, mai ales din punct de vedere profesional. Lectia pe care trebuie sa o invete in acest an este cea a iertarii.

Zodiile Fecioara, Taur si Capricorn (semne de pamant) vor avea un an cu serpentine. Nativul Taur va trebuie sa reconsidere toate relatiile pe care le are, fie ca sunt de prietenie sau profesionale. Persoana nascuta in zodia Capricorn va fi nevoita sa renunte la anumite tabieturi, la conformism, pentru a ajunge acolo unde isi doreste. Nativul Fecioara trebuie sa se pregateasca bine, pentru ca va face multe calatorii.

Zodiile Rac, Scorpion si Pesti (semne de apa) vor fi expuse unor probleme de natura sentimentala in special in vara acestui an. Cocosul de Foc aduce probleme si in sectorul financiar, insa vor fi depasite cu brio.

CITESTE SI: Anul Cocosului de Foc. Mihai Voropchievici, avertisment pentru 5 zodii

Zodiile Gemeni, Varsator si Balanta (semne de aer) trebuie sa isi faca planuri bine puse la punct pentru toamna acestui an. Anumite afaceri pot esua si este bine sa aiba cateva proiecte de rezerva daca nu isi doresc sa ramana cu buzunarele goale.

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA:

Horoscop chinezesc 2017 – Anul Cocosului de Foc

2017, Anul Cocosului de Foc Yin

0