Sex si numerologie: Ce parteneri ti se potrivesc, in functie de data nasterii

Cifra destinului este suma cifrelor din data de nastere – redusa la o singura cifra. De exemplu – daca data nasterii este 1 ianuarie 1980 – numarul destinului va fi: 1+1+1+9+8+0=20 (2+0) = 2.

Cifra destinului 1

Cei mai potriviti parteneri pentru tine sunt cei cu cifra destinului 3 sau 5. Ei sunt destul de docili si dispusi sa-ti accepte atitudinile bossy. Numarul 3 este vesel si optimist si ignora de multe ori latura serioasa si constiincioasa a numarului 1. Pe de alta parte, numarul 5 este flexibil si aventuros si natura numarului 1 reprezinta pentru el o provocare ce-i da o energie debordanta.
O alta relatie posibila este cu numarul 6. De altfel, armoniosul numar 6 este compatibil cu mai toate cifrele destinului.
Relatia 1-1 este foarte pasionala, insa nu dureaza mult. Pasiunea se stinge la fel de repede cum a aparut.
O relatie 1-2 este mai mult platonica. O persoana cu cifra destinului 2 este blanda, sensibila, diplomata si poate completa numarul 1, insa mai mult ca partener de afaceri sau coleg la job, decat ca iubit(a).
Relatia 1-7 este productiva si inaltatoare, pana cand intervine o latura romantica.
Nu este recomandata o relatie amoroasa 1-8. Spirit antreprenorial, numarul 8 nu intra intr-o relatie in care nu gaseste o competitie.

Citeste si: Spune-mi pe ce data te-ai casatorit ca sa afli daca vei avea o viata fericita alaturi de partener!

Cifra destinului 2

Daca ai cifra destinului 2, poti avea o relatie armonioasa cu vizionarul 8 sau aristocraticul 9. Numarul 8, spirit antreprenorial, este compatibil cu firea hotarata a numarului 2, atat din punct de vedere romantic, cat si ca partener de afaceri. Numarul 6, iubitor si iertator, poate fi, de asemenea, un bun partener pentru posesorul cifrei destinului 2.
Desi, la inceputul relatiei poti crede ca numarele 4 sau 7 sunt potrivite, cu timpul te vei plictisi de natura lor serioasa si introvertita. Si combinatia 1-2 poate functiona, cateodata, cu conditia ca ambii parteneri sa accepte rolul celuilalt.
Dinamicul numar 5 poate fi o partida buna, pasionala si aventuroasa. Totusi, latura luii responsabila poate destabiliza vulnerabilul 2.
Nu este recomandata o relatie cu numarul 3. Numarul 2 este prea sensibil pentru a face fata lipsei de angajament a numarului 3.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

0