Zodii care au stil

Cele 4 zodii cu stil stiu intotdeauna cum sa se imbrace. Au suficienta imaginatie cat sa nu fie ridicole din punct de vedere vestimentar la orice eveniment ar participa.

Cele 4 zodii care au stil

VARSATOR – Nativul Varsator nu poate fi prins niciodata pe picior gresit. Chiar si cand isi pregateste tinutele in graba, femeia Varsator reuseste sa combine lucrurile intr-un mare fel. Varsatorul este extrem de creativ si inoveaza in permanenta in materie de stil vestimentar. Este cu un pas inaintea modei si se poate spune ca e un trend-setter.

FECIOARA – Femeia nascuta in aceasta zodie poate trece foarte usor de la un stil la altul fara sa isi piarda din originalitate. Intotdeauna ofera tinutei o tusa personala si stie cum sa iasa din bucluc atunci cand nu are hainele necesare pentru evenimente pompoase. Prefera hainele in tonuri inchise, iar culorile care o fac sa iasa in evidenta sunt rosu si turcoaz.

LEU – Femeia nascuta in zodia Leu este pe cat de focoasa si de repezita, pe atat de creativa si de senzuala. Are intotdeauna un plan B cand nu dispune de hainele necesare pentru a merge la un eveniment special. Adora sa isi compuna singura tinutele. De obicei, femeia Leu isi poarta hainele si nu hainele o poarta pe ea.

CITESTE SI: Horoscop special: Tipuri de mirese in functie de zodie

CAPRICORN – Cu toate ca este putin mai rece, mai distanta, mai introvertita, femeia Capricorn tine la bunul gust. Stie sa compuna tinute complicate, iar atunci cand vrea sa iasa in evidenta, o face intr-un mare fel. Ii plac lucrurile scumpe, insa nu le foloseste pe toata deodata. In general, se pricepe la combinarea hainelor mai ieftine cu cele piperate la pret.

0