Zodia care nu-și va găsi niciodată sufletul pereche

Zodia care nu-și va găsi niciodată sufletul pereche are parte în viață de tot ce își dorește, mai puțin dragoste.

Care e zodia care își găsește cu greu (spre deloc) sufletul pereche?

Acest nativ reușește să își impună de fiecare dată punctul de vedere, ba chiar devine un lider în mediul în care pășește. Îi place să fie în centrul atenției fără să epateze într-un mod kitchos.

Are verbul la el și este determinat atunci când își propune lucruri mărețe. În dragoste, lucrurile sunt ceva mai complicate. Relațiile sale se lovesc din primele momente de posibilitatea unei rupturi din cauza intransigenței de care dă dovadă și a orgoliului nemăsurat.

Nu îi place să renunțe la obiceiurile sale și își supune partenerul la tot felul de schimbări, nativul nedorindu-și să se muleze după doleanțele persoanei iubite.

CITEȘTE ȘI: Zodia care tace și te face. Ai grijă ce îi spui!

CITEȘTE ȘI: Zodiile care se îndrăgostesc de persoanele nepotrivite

Este vorba despre unul din căpoșii zodiacului, Capricornul. Nativul Capricorn suferă destul de mult din dragoste, cu toate că nu arată. Își dă seama că pierde persoane importante din cauza comportamentului și a așteptărilor sale când deja este prea târziu. Acest nativ trebuie să învețe să se maturizeze din punct de vedere emoțional, sentimental, dacă vrea o relație de lungă durată.

0