Top 4 zodii care în luna martie vor avea și Luna de pe cer - Revista Teo

Top 4 zodii care în luna martie vor avea și Luna de pe cer

Cea de-a treia lună din an vine cu schimbări fundamentale din toate punctele de vedere. Zodiile de pământ sunt clar avantajate, iar asta nu e tot. Una din zodiile de apă renaște din propria ei cenușă.

Cele 4 zodii care în luna martie renasc

Fecioară: Acest nativ a avut mult de pătimit în ultima vreme și a făcut pentru el. S-a închis în el o bună bucată de vreme în speranța că adevărul îi va pedepsi pe cei care au făcut rău.

În luna martie, nativii Fecioară nu mai tac și sunt mai concentrați ca niciodată la ceea ce își doresc, la felul în care se raportează la ceilalți etc.

Taur: Taurii au noroc cu partenerii lor de viață, căci în martie vor fi atât de răsfățați încât la un moment nici ei nu vor mai suporta atâta bine.

Cea de-a treia lună din an în pregătește pe acești nativi pentru noi provocări profesionale remunerate corespunzător.

Capricorn: După luni întregi de suferință, Capricornii dau petrecere aproape toată luna. Își găsesc un loc de muncă perfect (mai ales cei care căutau de ceva vreme un job bun) și nu doar un serviciu, ci și marea dragoste.

CITESTE SI: Horoscop Urania 17 – 23 februarie 2018. Zodia Pești, vizată de două fenomene produse simultan

Horoscopul amoros până la finalul lunii februarie 2018

Previziuni karmice 19 – 25 februarie 2018. Săptămâna care va decide totul

Au parte de schimbări importante în viața lor, de ce nu, poate chiar o schimbare de domiciliu.

Scorpion: Pentru nativii de apă Scorpioni luna martie se va anunța explozivă. Însă explozia va fi de fericire și nu de nervi cum s-au obișnuit în ultimele luni.

Scorpionii vor avea și luna de pe cer, vor renaște din propria lor cenușă așa cum făcea și pasărea Phoenix. Așadar, pe buclucasii Scorpioni îi așteaptă un martie ca în povești, cum nu isi imaginau vreodata!

0