De la agonie la extaz! Ce ţi-a pregătit anul 2018, în funcţie de cifra destinului

Numerologii au stabilit că anul 2018 va fi unul cu adevărat deosebit care marchează începutul unei noi direcţii.

2+0+0+1+8= 11. Unsprezece este un număr spiritual semnificativ și a fost un factor în multe evenimente mondiale. Acest al unsprezecelea an va aduce un nou sentiment de toleranță în întreaga lume, deoarece schimbarea și inovația devin imposibil de oprit sau ignorat!

Dar iată ce îţi rezervă acest an, în funcţie de cifra destinului. (Pentru a-ţi calcula cifra destinului, adună cifrele tale din data naşterii până când obţii un singur număr).

Cifra Destinului 1

2018 este un an de cotitură în plan sentimental. Vei descoperi că o veche relaţie te ţine, de fapt, pe loc şi vei fi pus în faţa unei alegeri dificile. Fie rupi relaţia şi avansezi, fie rămâi cu ea şi rămâi în acelaşi punct.

Cifra Destinului 2

Schimbări în plan profesional. Nemulţumirea faţă de locul de muncă se accentuează, vrei altceva, vrei să ai mai multă libertate.

Cifra Destinului 3

An plin de frământări personale. Simţi că vrei să schimbi ceva în viaţa ta, dar nici tu nu ştii cu exactitate ce anume. Vei cunoaşte oameni noi, care-şi vor pune amprenta pe viaţa ta.

Cifra Destinului 4

Te bântuie o poveste de iubire care s-a încheiat nefericit în urmă cu nu foarte mult timp. Vei fi pus în dese rânduri în faţa unor alegeri dificile.

Cifra Destinului 5

An în care trebuie să dai dovadă de răbdare, pentru că lucrurile bune vor veni dacă nu le forţezi şi dacă nu iei decizii pripite.

Cifra Destinului 6

Suişuri şi coborâşuri, mai ales în prima jumătate a anului 2018. Va trebui să înveţi o lecţie importantă în acest an.

Cifra Destinului 7

Poţi trece de la agonie la extaz foarte uşor. Eşti încercat de tot felul de stări sufleteşti contradictorii, care te vor influenţa profund în tot ceea ce faci.

Cifra Destinului 8

An de evoluţie spirituală. Descoperi adevăruri ascunse şi vei privi viaţa cu alţi ochi de acum încolo.

Cifra Destinului 9

Vei fi protejat de forţele divine, dar nu ar trebui să te culci pe o ureche. Nu face rău, pentru că răul se va întoarce împotriva ta.

Cifra Destinului 11

Vei lua o decizie care îţi va marca viitorul. Gândeşte-te bine când vei fi pus în faţa alegerii.

Cifra Destinului 22

Anul 2018 este unul liniştit pentru tine. Nu vei fi deranjat de evenimente neplăcute sau de probleme personale.

Citeşte şi: Numerologie: Află în ce an îți va merge cel mai bine

0