Cele mai pasionale zodii. Partenerul tău se numără printre ele?

Astrologii de la OneHowTo.com au alcatuit un top al celor mai pasionale zodii. Crezi ca zodia ta are un puternic magnetism sexual? Dar partenerul tău? Citeste in continuarea si vei afla!

Scorpion
Scorpionii pot fi declarati cei mai pasionali din zodiac. Ei sunt temperamentali si intensi in toate aspectele vietii lor, inclusiv in viata amoroasa. Scorpionii iubesc aventura, sunt amanti priceputi in pat, intotdeauna dornici sa puna in practica ceva nou. Rutina nu este punctul lor forte, iar locurile exotice sunt foarte excitante pentru ei.

Sagetator
Persoanele nascute sub semnul Sagetatorului iubesc aventura si fac ca fiecare zi din viata lor sa fie cu totul speciala. In pat sunt pasionali, iubitori si isi surprind partenerul de cuplu cu o dorinta insatiabila de sex. Este imposibil sa te plictisesti in pat alaturi de un Sagetator.

Capricorn
Desi la prima impresie Capricornii iti par firi distante si reci, cand ei se simt in siguranta sunt foarte pasionali. Alaturi de un Capricorn ai parte de sex intens si extrem. Te vor surprinde de fiecare data si sunt mereu dornici sa-si indeplineasca fanteziile, dar si pe cele ale partenerului. Pe scurt, sunt amanti desavarsiti ce merita sa fie descoperiti si lasati sa se dezlantuie. CITEȘTE CONTINUAREA PE sfatulparintilor.ro

0