Cele mai mari FRICI ale zodiilor. Mihai Voropchievici te învață cum să le controlezi

Există câte o planetă care patronează zodia. Femeile se cam tem să nu fie trădate de parteneri, iar bărbații se tem de impotență.

Mihai Voropchievici te învață cum să combați fricile în funcție de zodie

Berbec: Planeta Marte îi guvernează. Femeile sunt sfatuite să fie atente ce bărbați își aleg. Comunicarea și legăturile puternice dintre parteneri pot rezolva aceste angoase. Dacă sunt temeri trebuie să existe dialog.

Taur: nativii în Taur sunt obsedați de bani, sunt obsedați de rezerve. Au nevoie de un card substanțial pentru e le rezerva confortul.

Gemeni: sunt nesiguri pe propriile lor alegeri. Vor de toate și niciodată nu știu dacă alegerile sunt perfecte. Angoasele acestea le dau raționalul peste cap. Sfat: există un sâmbure de îndoială care îți macină alegerea. Ia deciziile consultându-te doar cu interiorul tău. Ascultă-ți intuiția. Dacă nu, scrieți două variante pe două bilețele și faceți extrageri. Decizia scrisă pe bilețelul extras de mai multe ori e cea corectă.

Rac: este sensibil și cea mai mare temere este că nu este iubit. Racii sunt dependenți de iubire. Sfat: încercați să semămnați iubire și investiți entimental în iubire. Niciodată nu vei pierde iubirea celor dragi.

Leu: are teamă să nu devină anonim. El este născut să fie vedetă. Cei mai frumoși actori sunt în zodia Leu. Leului îi place să domine, are nevoie de asistență. Leul se teme foarte mult să nu rămână fără audiență. Sfat: rafinează-ți discursul, fă-l amuzant și vei găsi oameni care să te asculte.

Fecioară: se teme să-și piardă autocontrolul. O îngrijorează situațiile când nu mai deține controlul. Sfat: totul se rezolvă, iar la final lucrurile revin la normal.

Balanță: se tem să nu fie abandonate. Acești nativi sunt afectivi, dacă vrei să-i strici armonia ia-i dragostea. Sfat: există cineva pe lume pentru tine, trebuie doar să-l cauți și să-l vezi.

Scorpion: se sperie de moarte. Cu toate acestea, știe să ancheteze pe altul, dar când vine vorba despre el, pe cât pare de dur, e fantastic de sensibil. Teama de moarte îi crează angoase nejustificate, căci de ea nu va scăpa. Să nu uite că ne-am născut cu toții cu această teamă și nu vom scăpa. Sfat: să învețe să-și facă viața cât mai frumoasă.

Săgetător: are o teamă de necunoscut. Sfat: să știe că nimeni nu s-a născut învățat și nimeni nu știe totul. Va trebui să mai ceri și ajutorul celor din jur.

Capricorn: cea mai mare frică este pierderea serviciului. E fantastic de dependent de muncă. În momentul când pierde locul de muncă are senzația că a devenit inutil. Sfat: să se mai relaxeze din când în când, pentru că mereu va exista o altă variantă de serviciu.

Vărsător: cea mai mare frică este de viitor. Se teme de ziua de mâine. Sfat: dacă te vei înconjura de oameni puternici vei învăța să fii pozitivi.

Pești: frica de nou. Teama apare pentru că nu au încredere în ei. Sfat: fă sport, odată cu descărcarea de serotonină încredera va reveni.

0