Ce obiect ocult te reprezintă, în funcţie de zodie

Se spune că fiecare zodie are puterile ei ascunse, iar dacă ai la îndemână un obiect ocult anume, acesta te ajută să le scoţi la iveală şi să le foloseşti.

RECOMANDARE: TEST ONLINE: Ai curaj sa-l faci? Testul acesta va spune totul despre tine

Berbec – Cocoşul negru. O pasăre specială şi greu de găsit, aceasta era folosită în diferite ritualuri ce implicau legăturile de dragoste. Despre cocoşul negru se spune că este un simbol al potenţei şi al pasiunii, la fel ca şi Berbecul. Astfel, acest nativ este unul care pune pasiune în tot ce face, mai ales când vine vorba de viaţa amoroasă.

Taur – Busuiocul. Planta în cauză este folosită pentru proprietăţile sale magice încă din vechime. Se spune că are rolul de a vindeca sufletul, fiind utilizat şi în tradiţia românească, de fetele care voiau să-şi afle ursitul. Cu alte cuvinte, nativii acestei zodii trăiesc pentru dragoste, motiv pentru care pot pica uşor în depresie dacă nu au această plantă prin preajmă.

Gemeni – Argintul viu. Acesta este folosit îndeosebi în ritualurile malefice, pentru a se face rău unei persoane. Pentru Gemeni însă, acest obiect ocult înseamnă că au capacitatea de a te vrăji cu felul lor de-a fi şi nu odată li s-a spus că se comportă de parcă ar avea argintul viu în ei.

Rac – Ghiocul. Scoica sau ghiocul este obiectul cel mai de preţ al vrăjitoarelor, cu ajutorul căreia puteau ghici viitorul în dragoste. Pentru Raci, asta înseamnă că au al şaselea simţ care îi ajută să anticipeze fiecare moment al vieţii. Nici nu este de mirare că aceşti nativi calculează totul înainte de a acţiona.

Leu -Focul. Acest element este întâlnit în toate ritualurile magice, asta pentru că are o putere specială. La fel ca focul viu, Leul are o energie aparte şi este plin de viaţă. Se poate folosi de acesta şi pentru a face rău, mai ales dacă este călcat pe coadă.

Fecioară – Mătura. Nu vorbim aici de acest obiect văzut ca unealtă pentru curăţenie, ci ca mijloc de transport pentru vrăjitoare, având rolul de a şterge trecutul şi de a pregăti viitorul. Pentru Fecioară, asta înseamnă că îi place să facă totul din confortul propriei locuinţe, dar şi că are talentul de a rezolva orice lucru în cel mai bun mod posibil (pentru ea).

Balanţă – Cumpăna. Şi acest obiect este folosit în ritualuri, mai ales pentru a face rost de apă neatinsă. Asocierea cu Balanţa este una vizibilă, căci această zodie găseşte mereu forţe noi pentru a depăşi orice situaţie. În plus, va căuta mereu dreptatea, fiind dispusă să meargă pe cele mai periculoase drumuri pentru a o înfăptui.

Scorpion – Pisica neagră. Încă din cele mai vechi timpuri, aceasta a avut o conotaţie negativă, fiind un portal între cele două lumi. Scorpionii, legaţi de acest animal mistic, se pot lăuda cu abilităţi ce depăşesc latura umană, având un al şaselea simţ rar întâlnit.

Săgetător – Ulcica. Obiect utilizat pentru cele mai vechi ritualuri, ulcica reprezintă un mijloc de comunicare între suflete pierdute. Astfel, Săgetătorii au abilitatea de a transmite mesaje mai departe de această lume, de a intra în legătură su sufletele aflate în lumea de dincolo şi chiar de a ghici viitorul. Nu de puţine ori se întâmplă ca un Săgetător să simtă ca a mai văzut un anumit loc, ori să recunoască un chip chiar dacă l-a văzut pentru prima dată.

Capricorn – Fusul. Fusul este şi el un obiect ocult, iar pentru vrăjitoare el are un rol aparte, căci are menirea de a întoarce o iubire pierdută. Cu alte cuvinte, Capricornii sunt cei care îşi modelează propriul destin, iar nimic nu se petrece întâmplător pentru ei. În plus, au puterea de a schimba orice eveniment după bunul plac, dacă sunt conştienţi că pot face asta.

Vărsător – Globul de cristal. Un alt obiect ocult întâlnit foarte des în ritualurile magice, acesta poate dezvălui viitorul unei persoane ori poate intra în contact cu diferite suflete. La fel ca şi obiectul care îi reprezintă, Vărsătorii pot vedea dincolo de aparenţe şi au o mulţime de talente ascunse, calculându-şi cu grijă fiecare pas din viaţă.

Peşti – Cărţile de tarot. Poate cel mai mare mister al magiei îl reprezintă aceste cărţi mistice. La fel ca şi ele, Peştii sunt fragili şi sensibili, dar tocmai aceste slăbiciuni îi ajută să ghicească intenţiile celor din jur, chiar dacă asta le aduce uneori multă dezamăgire.

Sursa foto gnosticwarrior.com

0