Ce are de învățat fiecare zodie de la anul 2017

Mai e puțin și se termină anul. Acest an, 2017, a venit cu o suită de schimbări pentru zodii, cu o serie de lecții de viață care mai de care mai interesante.

Cu ce lecție rămâne fiecare zodie din 2017:

Berbecii au devenit mai maturi și au învățat că nu tot ce zboară se mănâncă. De altfel, acești nativi au trecut prin multe situații de criză.

Taurii și Gemenii au avut de învățat cum să se protejeze în fața bârfelor, a răutăților, cum să le facă față cu tact și diplomație.

Racii au avut de învățat să nu mai pună la suflet toate criticile, toate vorbele venite de la persoane la care chiar au ținut și țin cu adevărat.

Leii și Fecioarele trebuie să învețe să coboare cu picioarele pe pământ, să facă în așa fel încât să nu mai critice lumea atât de aspru. Narcisismul lor a fost ușor temperat în acest an din cauza situațiilor dificile în care s-au trezit, mai ales la nivel personal.

Balanțele trebuie să învețe cum să își chivernisească banii. Acești nativi au avut parte de o serie de șocuri financiare care i-au maturizat din punct de vedere al responsabilității financiare.

Scorpionii trebuie să își aleagă mai bine oamenii de încredere, altfel vor suferi la fel de mult pe viitor ca în acest an.

CITESTE SI: Previziuni karmice 2018 – Anul revoltelor, al împăcărilor-surpriză și al iubirii

Săgetătorii trebuie să fie mai apropiați de cei dragi. Această apropiere a început în 2017 după o perioadă în care i-au neglijat pe oamenii lor de suflet.

Capricornii trebuie să învețe să comunice mai apăsat. Tăcerea lor poate fi de multe ori interpretată greșit.

Vărsătorii, în schimb, trebuie să muncească mai mult pentru visele lor. Anul 2017 le-a demonstrat că nu se rezumă totul la a visa cu ochii deschiși.

Peștii, în schimb, au parte de o serie de momente critice chiar și în ultima lună din an. Trebuie să învețe să nu mai pună totul la suflet.

Top 4 zodii care în 2018 vor fi altfel decât sunt acum:

În 2018 vor fi mai rele, mai bune, mai frumoase, mai înțelepte, mai speciale, mai hotărâte, mai romantice, mai certărețe… vor fi altfel decât au fost dintotdeauna.

Ele sunt cele 4 zodii care în 2018 vor fi complet schimbate!

FECIOARA. Nativul Fecioara va începea anul cu promisiuni noi, cu dorințe noi, cu decizii noi. Totul se va înnoi în viața acestuia la propriu, dar și la figurat.

De la persoana rece și distantă, de la persoana veșnic ironică, acea gică-contra, Fecioara va deveni ceva mai înțeleaptă, mult mai înfiptă, mult mai sinceră, dar mai dulce la vorbă.

Nu se va mai da la o parte de la nimic. Va risca mult pentru că în joc vor fi imaginea și cariera sa, chiar din prima lunii a lui 2018.

Prin vara anului 2018, nativul Fecioară e posibil să se stabilească departe, peste mări și țări. Va începe o viață nouă fără doar și poate.

LEUL. Nativul Leu a început deja schimbările, iar ele se vor definitiva în 2018. Va deveni mai prietenos, mai împăciuitor, mai prezent, mai perseverent.

Leul va avea succes pe toate planurile și se gândește serios să facă și o serie de schimbări fizice. Un nou look, un alt stil de viață, de ce nu câteva operații estetice pot apărea în planul Leilor dornici de așa ceva.

SCORPIONUL. Nativul Scorpion e recunoscut pentru intransigența sa. Este vehement, este bătăios, însă 2018 îl va prinde într-o notă ceva mai optimistă, ceva mai relaxată.

Nimeni nu îl va recunoaște pe Scorpion, căci va adopta o serie de comportamente și atitudini ale unor zodii ceva mai sensibile și mai răbdătoare precum Taurul și Vărsătorul.

Se poate vorbi, fără doar și poate, de o adevărată schimbare a Scorpionului. Atât el cât și nativul Leu e foarte probabil să facă niște mici retușuri la fizicul lor.

VĂRSĂTORUL. Vărsătorul a avut ultimii ani destul de grei. Va avea parte de schimbări substanțiale pentru care trebuie să se înarmeze cu răbdare și înțelepciune.

Cele mai mari schimbări vor apărea primăvara, undeva în luna aprilie, după jumătatea lunii mai exact.

E foarte probabil să își găsească un loc de muncă mult mai bine plătit, să nimerească într-un colectiv mai prietenos, mai armonios.

Pe plan personal vor exista o serie de schimbări în bine. În sfârșit, majoritatea viselor lor vor deveni realitate. Vor face o serie de concesii, de compromisuri și vor lua inițiativa în anumite situații extrem de interesante.

0