4 zodii GENIALE

4 zodii sunt de-a dreptul geniale! Oricine și-ar dori să le aibă în preajmă. Aceste zodii sunt extrem de carismatice și au o inteligență rară. Ești gata să afli dacă te numeri pe această listă?

Cele 4 zodii geniale:

LOCUL 1: FECIOARĂ

Persoanele născute în zodia Fecioară văd lucruri pe care alții nu le observă. Au o profunzime cum rar îți este dat să vezi.

Multe persoane pot avea senzația că Fecioarele sunt paranoice, că văd realitatea distorsionat, însă timpul le dă întotdeauna dreptate oricât de hazardat ar fi scenariul pe care îl susțin cu vehemență.

Persoanele născute sub acest semn zodiacal știu ce înseamnă cu adevărat o prietenie, deși de multe ori acționează cu un egoism greu de digerat pentru cei din jur.

Să câștigi încrederea unei Fecioare este mai dificil decât să câștigi la loto, însă odată ce ai încrederea ei te poți simți un om norocos.

LOCUL 2: VĂRSĂTOR

Cei născuți în Vărsător văd și ei lumea cu alți ochi, însă dintr-o perspectivă să-i spunem artistică. Vărsătorii sunt genul acela de persoane care creează ceva frumos din nimic.

Sunt geniali la capitolul imaginație. Reușesc să construiască adevărate opere de artă fără a pune în mișcare obiecte costisitoare sau timp prea mult.

Vărsătorii sunt, așadar, niște genii ai artei, oameni care sunt capabili să vadă viața în profunzime și frumusețea chiar și la o chestie banală.

CITEȘTE ȘI: Previziuni karmice 2018 – Anul revoltelor, al împăcărilor-surpriză și al iubirii

Top 3 zodii care SE GÂNDESC NUMAI LA SEX

LOCUL 3: GEMENI

Și Gemenii se numără pe lista genialilor. Acești nativi au o capacitate de a întoarce totul în favoarea lor cum numai la un politician vezi.

Sunt genii ai comunicării. Știu ce să spună și cum să o spună dacă vor să obțină anumite reacții din partea celor din jur.

Sunt bătăioși, capabili să pună la cale strategii complexe, însă de multe ori se plictisesc de propriile lor iluzii și abandonează proiectele pentru care s-au entuziasmat foarte mult.

Tot despre Gemeni mai trebuie spus că, deși nu sunt statornici în relațiile de prietenie și de iubire, nu uită niciodată oamenii care le-au făcut bine, care i-au fost aproape în momentele dificile.

LOCUL 4: CAPRICORN

Capricornii sunt cei mai raționali din acest top. Sunt niște genii ai transformărilor spectaculoase. Întrucât țin foarte mult la bani, știu să îi scoată și din piatră seacă.

Dacă vrei să pui la bătaie un business profitabil, contactează un Capricorn. Este loial oricărei colaborări. Știe să se țină de cuvânt și este corect când vine vorba de împărțit banii și avantajele din urma unei afaceri.

În relațiile personale, Capricornii sunt mai introvertiți. Se ascund și îi analizează în tăcere pe cei din jur. Sunt foarte buni psihologi și îi surprind pe ceilalți cu nivelul la care abordează problemele.

Sunt pașnici în mare parte, dar pot fi și machiavielici dacă sunt călcați pe coadă. Așadar, Capricornii sunt niște genii în fața cărora se apleacă toată lumea.

Taguri: , ,
0