Cu ce zodie te asemeni din punct de vedere emotional

Stii care este corespondentul tau emotional din zodiac? Descopera care din cele 12 semne ti-ar putea intelege cel mai bine trairile!

BERBEC – TE ASEMENI CU SAGETATORUL

Sunteti doua semne de foc pe care nimeni nu le poate stapani atunci cand vor sa se impuna. Reactionati impulsiv, insa aveti o inima mare cat un munte.

TAUR – TE ASEMENI CU CAPRICORNUL

Aveti o parte rigida care nu le permite celor din jur sa patrunda in sufletul vostru. Obisnuiti sa va inchideti in fata curiozitatii celor din jur.

CITESTE SI: HOROSCOP 2016 DRAGOSTE pentru TOATE ZODIILE

CITESTE SI: Top 4 zodii de femei care ITI POT FURA IUBITUL

GEMENI – TE ASEMENI CU BALANTA

Pentru ca sunteti doua semne duale, de aer, va intelegeti cel mai bine sentimentele. Va place sa ii impresionati pe cei din jur si sunteti destul de imprevizibili.

RAC – TE ASEMENI CU PESTII

Sunteti la fel de sensibili si va intelegeti necazurile sufletesti, mai ales atunci cand cauza lor este o deceptie din dragoste.

LEU – TE ASEMENI CU BERBECUL

Aveti amandoi cam acelasi temperament. Berbecul poate intelege foarte bine narcisismul tau, dorinta ta de a fi mereu in centrul atentiei.

FECIOARA – TE ASEMENI CU BALANTA

Din punct de vedere emotional, cauti mereu echilibrul, desi in sufletul tau e un haos total. Balanta este semnul zodiacal care te face sa gandesti rational atunci cand totul pare de neinteles.

Citeste continuarea in pagina urmatoare!

0