Cel mai de incredere prieten, in functie de zodie

Afla care este cel mai bun prieten pentru tine, in functie de zodie. Vezi in cine poti avea incredere in orice moment.

BERBEC

Daca esti nascut in zodia Berbec, afla ca cel mai bun prieten s-a nascut in aceeasi zodie cu tine. Pentru ca esti o fire incapatanata, e foarte greu sa te intelegi cu alte semne zodiacale, chiar si cu nativii care sunt nascuti tot intr-o zodie de foc la fel ca tine. Numai cu un Berbec poti ajunge la un numitor comun. El te poate intelege atunci cand ai toane greu de suportat pentru cei din jur.

TAUR

Persoana care iti poate fi mereu aproape este nascuta in zodia Fecioara. De altfel, compatibilitatea este uriasa intre zodiile de pamant. Firea analitica a Fecioarei si modul in care vede lucrurile te ajuta sa iesi de multe ori din impas.

Cele doua zodii feminine cu care orice barbat s-ar insura

Cele 2 zodii masculine cu care orice femeie s-ar marita

GEMENI

Prietenul ideal s-a nascut in zodia Balanta. Semn de aer, acest nativ poate sa te ajute in gasirea echilibrului atunci cand esti impartit intre o mie de chestii. Ai nevoie de o Balanta de fiecare data cand esti cu moralul la pamant, asa ca daca ai una prin preajma, tine bine de ea.

RAC

Un Peste iti poate alina sufletul oricand, chiar daca este mai sensibil si mai vulnerabil decat tine. Nativul nascut in zodia Pesti nu iti jura iubire si fidelitate eterna, respect si sinceritate, doar de dragul unui juramant.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

0