Cele mai IRESPONSABILE zodii. Vezi dacă te afli printre ele - Revista Teo

Cele mai IRESPONSABILE zodii. Vezi dacă te afli printre ele

Unele zodii sunt mai predispuse să ia decizii care afectează binele comun și care le oferă doar lor avantaje.

Iată care sunt cei mai iresponsabili lideri din zodiac!

Scorpion

Horoscop 18 februarie 2018 – Zodia care mâine resimte o stare GRAVĂ de confuzie

Scorpionii își urmăresc întotdeauna interesul, chiar și atunci când vine vorba de carieră. Deoarece are o latură ascunsă, acesta țese pe ascuns planuri pentru a ieși el în avantaj. Cei născuți în această zodie au o afinitate naturală pentru a ține lucrurile ascunse și a le oferi un aer misterios.

Mihai Vorpchievici: Cum economisești bani în funcție de zodie

Este în natura lor să fie numai ochi și urechi și să caute greșeli în lucrurile pe care ceilalți le fac. Scorpionul poate fi în stare de orice atunci când vine vorba de câștigarea unor avantaje. El poate să își trădeze colegii de muncă, să îi bârfească pe la spate sau să obțină avantaje prin mijloace necinstite, cum ar fi mita.

Au trecut 48 de zile din an – Ce întâmplă cu zodiile de mâine

Săgetător
Săgetătorul își tratează colegii cu superioritate și este invidios pe oricine este mai bun decât el. Este individualist și își dorește să culeagă laude. Mereu are mai multe planuri de rezervă prin care să își atingă scopurile. Deoarece Scorpionii sunt firi bătăioase, nu vor renunța în a-și atinge scopurile, oricât de greu ar fi.

Săgetătorii sunt în stare să facă orice pentru bani. Le place să călătorească, să se simtă bine și le place luxul. Pentru aceste mici plăceri ale vieții trec de interesul și de binele comun, doar pentru a-și satisface capriciile, informează divahair.ro.

Săgetătorul nu are spirit de echipă și de aceea nu este o idee bună să ocupe un post de lider.

Horoscop 18 februarie 2018 – Zodia care mâine resimte o stare GRAVĂ de confuzie

0