Horoscop 2018 Minerva Fecioară – Dragoste, bani, Familie, Carieră, Relații și Sănătate

Horoscop 2018 Minerva Fecioară – Anul care a trecut a fost o provocare pentru nativii Fecioară iar această tendinţă va continua şi în acest an.

În 2017 au muncit pentru cariera lor şi pentru afirmare, iar acest lucru este valabil și în 2018. Deși nu sunt înclinați să se distreze, ar trebui să găsească un hobby sau un spațiu unde să-şi petreacă timpul liber şi unde să-şi pună în valoarea creativitatea.

Dacă ne aruncăm ochii asupra întregului an 2018, vom descoperi că elementul lor natural, Pământul, este destul de bine reprezentat în tema lor. Posibil ca nemulţumirile sale din anul care va veni, să fie legate de faptul că nu se simt apreciaţi.

  • Stăpânul semnului – Mercur
  • Culoarea specifică – gri, albastru, verde, violet
  • Metalul caracteristic – Mercur
  • Cristalele semnului – amazonit, ametist, aventurin, calcedonie, carneol, citrin, cristal de stâncă, malachit.

Horoscop 2018 Minerva Fecioară – Oportunitățile

Horoscop 2018 – Alege altă zodie

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Nativii Fecioară nu se numără printre cele mai sociabile ființe ale zodiacului și este posibil să fiţi surprinşi de jovialitatea şi invitația de a vă alătura lor în diverse acțiuni.

Asta se întâmplă pentru că Jupiter, intrat în Casa a 3-a, a comunicării, a comunităţii în care trăiesc și a fraţilor sau rudelor de gradul 1, le-a deschis apetitul pentru discuții în grup şi acțiuni de solidaritate.

Jupiter va sta aici până pe 8 noiembrie 2018, deschizându-le un apetit sănătos pentru petreceri și încurajându-i să întâlnească oameni noi, să se alăture unor noi cercuri de prieteni, precum și cluburilor, asociațiilor și comunităților cu care împărtăşesc ceva în comun.

Prietenii vor dori să-i ajute pe cei singuri să se aşeze la casa lor şi îi vor invita la tot felul de sindrofii, care de care mai sofisticate, numai să-şi găsească pe cineva.

Pentru nativii căsătoriţi deja, aceste întâlniri au loc mai degrabă ca o manifestare a relaţiilor dintr-o afacere, decât ca posibilități romantice. În orice caz, mulți dintre prietenii lor adevăraţi sunt o oglindă a comportamentului acestor nativi.

Dacă fac ceva ce nu este în interesul lor, ei îi vor apostrofa fără menajamente şi chiar le vor întoarce spatele. Sigur, nu ştii cine îţi este prieten adevărat până nu îl vezi acţionând dar să nu uităm că prietenul care într-adevăr îţi este prieten, te laudă dar te şi critică atunci când dai cu bâta în baltă!

Apoi, Jupiter pare că încetinește ritmul, deoarece le intra în Casa a 4-a, casa familiei, unde va sta până în 2019, perioadă numai bună pentru visare, fantezii romantice și contemplări melancolice. Cei care vor întâlni pe cineva mai special, prin intermediul prietenilor, ar putea dori să iasă mai puțin cu prietenii ca să poată petrece mai mult timp cu această persoană.

Dacă există cineva care are nevoie de ajutorul lor, să treacă la fapte fără să stea prea mult pe gânduri. Bunătatea și compasiunea sunt la cote maxime. Din toamnă pot primi o promovare pe neaşteptate, ca o răsplată pentru eforturile depuse la locul de muncă.

Horoscop 2018 Minerva Fecioară – Provocările

Saturn staţionează în Casa a 5-a a iubirii, a creativităţii şi a divertismentului, unde a intrat exact pe 31 decembrie 2017. Este timpul, literalmente, de reîntoarcere la masa de lucru, să termine ce mai au de terminat.

Şi-au petrecut ultimile luni învăţând o limbă strină, deprinzând noi competențe profesionale, un alt stil de comunicare, proceduri de marketing şi negociere, au învăţat să navigheze pe internet, să facă bloguri sau site-uri, au urmat cursuri on line şi asta datorită folosirii defectuoase a unor instrumente de comunicare care ar fi trebuit să îi ajute. Chiar dacă mulţi dintre ei vor considera inutile aceste lucruri, din teama de a nu fi catalogaţi drept proşti, vor învăţa pe rupte.

Saturn i-a împărţit pe nativii Fecioară în două mari grupe. În prima, intră cei care au tras din greu ca să rămână în eşalonul fruntaş şi care mereu au avut de învăţat câte ceva, dacă ne gândim că ei nu ştiau să folosească un calculator şi au fost nevoiţi să înveţe să navigheze pe Internet, să scrie mail-uri şi să-şi adune materiale de studiu, iar în cea de-a doua, cei care au început studiile cu stângul, mai mult forţaţi de familie şi care în timp record s-au aflat printre cei merituoşi.

Aşa că nu ar trebui să mire pe nimeni dacă în toată această perioadă, ei s-au simţit deprimaţi, timizi, le-a fost teamă de examene şi nesiguri pe noţiunile care le-au învăţat. Oricum, după plecarea lui Saturn din Casa a 4-a, vor realiza că le-a fost benefic, în sensul că au dezvoltat o reală profunzime a lumii interioare, că modul lor de a gândi şi a vedea lucrurile a cunoscut o expansiune aproape cosmică.

A, şi încă ceva, să citească de zece ori modul în care au redactat orice contrat. Să ţină drept şi să fie sinceri cu ei însuşi. Viața socială vorbeşte mai mult despre prietenie şi romantism în 2018. Se remarcă o creştere a spiritualităţii undeva după 8 noiembrie, când Jupiter se va muta în domiciliu, în Casa a 4-a, când se pot aştepta la o creştere interioară şi chiar o iniţiere într-o altă dimensiune a vieţii.

Horoscop 2018 Minerva Fecioară – Familia, dragostea și viața socială

Căminul, viața de familie și tot ce se petrece la nivelul Casei a 4-a, sunt punctul de interes, chiar dacă oarecum complicat datorită interesului pentru cariera lor. Cei mai mulți depun eforturi serioase ca să jongleze atât şi nu pot fi egali în ceea ce fac şi de aici reacţiile dezamăgitoare ale şefului, ale partenerului de afaceri sau ale familiei.

Este foarte dificil să mulţumeşti pe toată lumea, tot timpul. Soluția este de a face ceea ce li se pare corect şi să lase lucrurile să meargă mai departe. În multe cazuri, vor trebui să aleagă între două rele şi atunci îl vor alege pe cel mai puţin rău.

În Scorpion, Jupiter este puternic și puterea de autoexpresie este una pe măsură. Astfel, în ciuda a tot ceea ce se întâmplă, el este un sprijin bun.

Nativii dau, vor da, și vor primi sprijin emoțional într-un mod direct, de impact. În ciuda luptei pentru consolidarea carierei, se vor concentra asupra ideii de a fi un părinte bun sau măcar un membru al familiei a cărui prezenţă se face permanent simţită.

Percepţia psihologică a evenimentelor este mult mai pregnantă, ceea ce este un câştig. După cum ştim, în anii trecuţi, Casa a 4-a a fost tranzitată de Saturn, o trecere îndelungată care a dus transformarea modelului de familie și de relație în interiorul acesteia.

În unele situaţii, nativii au pierdut pe cineva drag, fapt care le-a schimbat percepţia asupra modelului de familie. În alte cazuri, s-a produs o separare fizică. În alte cazuri au existat schimbări în dinamica familiei, apariţia a noi persoane, copii sau bătrâni, a dus la schimbarea atitudinii prin responsabilizare.

Pluto nu a făcut altceva decât să îmbunătățească unitatea familiei, dar în primul rând, a epurat zgura și deşeurile toxice – impulsurile emoţionale negative care distrug iar progresele psihologice au fost pe măsură.

Trecerea lui Jupiter prin Scorpion va fi extrem de rodnică, astfel că multe native Fecioară vor rămâne însărcinate în 2018. Când Jupiter se va mut în Casa a 4-a, a familiei, problemele de aici vor fi un stimulent de creștere spirituală. Supărările și durerile devin cele mai mari binecuvântări, pentru că acum se învață lucruri noi și se deschid alte şi alte perspective, minţii şi gândirii.

Mulţi vor căuta o familie spirituală, deoarece trăiesc acut sentimentul că familia biologică nu poate acoperi toate nevoile lor de acest fel şi de aici nevoia de a-şi găsi o familie spirituală. Căsătoria părinților lor este la o răscruce, stresant şi obositor pentru ei sau există un conflict între părinţi și unul din frații lor. Pe termen scurt, nu există nicio soluție dar să nu uite că timpul le va rezolva pe toate.

Casa a 7- a, a parteneriatelor, nu este o casa puternică în 2014, deci este de aşteptat ca status quo-ul să prevaleze. Cei căsătoriți vor rămâne căsătoriţi, cei singuri vor rămâne singuri. Faptul că nu există nicio planetă în această casă le oferă libertatea de a alege cum să abordeze această libertate.

Nu spun că nu ar putea avea loc o căsătorie, dar pot afirma cu convingere, că fiecare va face ce va dori din acest punct de vedere, deoarece alte lucruri au prioritate acum. De obicei, această stare de lucruri indică faptul că există o tendinţă de a păstra lucrurile așa cum sunt și că nu îşi doresc schimbarea.

Neptun este planeta dragostei în 2018, deoarece este stăpânul semnului Peşti în care cade Casa a 7-a. El va conduce evenimentele de la acest nivel pentru mulți ani de acum încolo iar acest lucru sugerează o anumită instabilitate a sentimentelor şi foarte multe vise nerealiste legate de partenerul de viaţă, de felul în care văd ei căsătoria şi familia, în general.

Dar cu prezenţa lui Neptun aici, cel mai bine funcţionează relaţiile care nu au caracter obligatoriu. Dar problemele de dragoste ar putea avea un impact dur asupra sănătății nativilor Fecioară. Ei trebuie să se străduiască mai mult pentru a păstra armonia în viaţa de familie.

Se pare că prietenii sunt mai importanţi decât romantismul în sine. Aceştia par a avea o figură parentală sau de tip mentor. Dacă le-am judeca viața socială după noii prieteni pe care şi-i fac și activităţile la care participă alături de ei, se pare că într-adevăr le este bine. Ce este interesant legat de aceste prietenii este că va prevala atât calitatea, cât și cantitatea.

Ei le dau un sprijinul emoțional atât de necesar iar impactul psihologic este important. Dacă au copii de vârsta căsătoriei ar putea să se pregătească să fie socrii în acest an. Indiferent dacă se căsătoresc sau nu, ei sunt implicaţi într-o relaţie serioasă. Dacă au nepoţi de căsătorit, mai ales fete de măritat, oportunitățile vor apărea după 8 noiembrie.

Horoscop 2018 Minerva Fecioară – Finanțele și Cariera

Casa a 2-a a veniturilor obţinute din muncă proprie, nu este o casă puternică în 2018 dar și câștigurile și modul în care le vin banii ar trebui să mențină starea lucrurilor aşa cum este, în continuare. Faptul că nu îi îngrijorează o datorie financiară este, dacă vreţi, un semn de prosperitate, atunci când există o lipsă de interes să se depăşească anumite obstacole pentru a crește sau a-și spori bunăstarea.

Dar de multe ori această lipsă de interes vine dintr-o formă de automulțumire. Câștigurile sunt destul de bune şi nu îşi doresc nici să le crească dar nici să le scadă. Foarte mulţi nativi Fecioară se confruntă cu această formă de satisfacţie.

Venus, stăpâna Casei a 2-a, a banilor munciţi, va trece prin cele mai multe dintre semnele și casele temei natale ale acestora şi, astfel, câștigurile și oportunitățile financiare vor veni în moduri diferite și prin diferite persoane. Cheltuielile şi ele vor varia, de asemenea, pe termen scurt.

Venus va sta destul în Casa a 5-a a speculaţiilor financiare, până pe 18 ianuarie apoi se va muta în Casa a 6-a a muncii. Acest lucru sugerează posibilitatea unor câștiguri din vânzări, din predare, din îngrijirea copiilor şi chiar din scris.

Poate că un proiect care implică cele spuse anterior, vine și îmbunătățește câștigurile. Pentru că Venus va intra, de asemenea, în mers retrograd în această perioadă, se vor confrunta cu multe suișuri și coborâșuri, iar acest lucru ar putea fi mai dificil decât ar părea la prima vedere.

Apoi, Casa a 6-a va fi şi ea destul de puternică, dacă avem în vedere planetele care o vor tranzita, aşa că pentru cei mai mulţi banii vor veni din activităţi remunerate. Pe de altă parte şi oportunităţile pentru un nou loc de muncă vor fi numeroase.

Mulţi se vor bucura de provocarea unui nou loc de muncă dar și de condiții noi de muncă, dacă ne gândim la semnul în care cade această casă, Vărsător, pentru că vor pătrunde în industria high-tech sau în departamentele de high-tech de altor domenii.

Dar Saturn este stăpânul Casei a 5-a, a speculaţiilor financiare şi a iubirii. Iată provocarea: vor trebui să îmbine creativitatea cu dragostea. Iar acest lucru are o conotaţie plurivalentă, pentru că tot ce li se va întâmpla acum este adevărat într-o anumită măsură.

Este foarte probabil să debuteze o poveste de dragoste cu un şef sau cu un angajat, lucru întâmplat și anul trecut. Nu este o încercare de a face carieră pe spatele unora şi nici o distracţie pe seama altora, este cel mai bun mod de exprimare a tranzitului saturnian prin Casa a 4-a.

Fecioarele care sunt părinţi singuri, vor fi motivate să reușească tocmai pentru a disipa presiunea de a-şi creşte singuri copii,i concomitent cu o exacerbare a sentimentului de responsabilitate, chiar dacă odraslele ar putea să nu aprecieze şi nici să înţeleagă gestul părintelui.

Succesul în carieră nu va veni doar din muncă ci şi prin asumarea unor riscuri calculate. Copiii Fecioară vor fi ambițioşi în 2018 și mulți dintre adulţi vor fi la fel de ambițioşi pentru aceştia, după cum vor fi şi pentru ei înşişi. Multe native Fecioară vor deveni, cum spuneam, mame în 2018 și la fel de multe, vor dori să facă carieră din creșterea copilului.

Horoscop 2018 Minerva Fecioară – Ce ar putea perfecţiona

Spiritualitatea va deveni foarte importantă pentru Fecioare după 15 aprilie, când Uranus va trece în Taur. Va fi o perioadă în care vor învăța să se bucure de propria companie, pentru a deveni confortabili și fericiți în propria piele. Acest lucru nu înseamnă singurătate, ci doar că trebuie să înveţe să se bucure pe sine, de unul singur.

Când se va bucura de propria companie nu va mai dori alta. Dacă îşi doresc mai multă autoizolare în această perioadă este normal.

Nu vorbim despre a deveni un pustnic, ci doar despre o creştere spirituală dobândită de pe urma regăsirii de sine. De asemenea, este o perioadă pentru a pune bazele fericirii și succesului în viitor, este un timp pentru a revizui trecutul, a se împăca cu sine, a vedea ce a dus la acele situaţii, unde au ajuns și încotro se îndreaptă. Ce eveniment din trecut ar dori să schimbe? Există vreun regret în sufletul lor?

Se simt vinovaţi de ceva? În cazul în care doresc să ajungă într-un anumit loc, cum cred că vor ajunge acolo? Acestea întrebări sunt importante pentru creşterea spirituală şi cel mai bun mod de a face pace cu trecutul este de a recunoaşte unde au greşit.

Nu este nevoie să se pedepsească sau să se urască pentru asta ci doar să corecteze greşeala şi să-şi promită că nu o vor mai repeta. Dacă au greșit faţă de alții, probabil că există o modalitate de a remedia acest lucru. Dacă nu văd imediat calea acesta, faptul li se va releva într-un fel sau altul, în viitor.

Cel mai important lucru este să aibă o imagine de ansamblu pentru a vedea clar viitorul. Una dintre provocările perioadei este că vor fi ambițioşi, într-un sens lumesc.

Să nu uite că valorile spirituale și valorile lumești sunt de multe ori în conflict şi că propriile ambiţii pot intra în conflict cu pornirile lor spirituale și invers. Dacă vor medita regulat, vor vedea şi modalitatea de a le îmbina, în cazul în care le acceptă pe amândouă.

Ar putea să aplice vieţii lor interioare unele calităţi…profesionale, cum ar fi organizarea, disciplina și eficiența, după cum unele din calităţile lumii lor interioare ,cum sunt compasiunea, răbdarea și iubire necondiţionată, le pot aplica şi propriei afaceri şi la locul de muncă. Ei sunt capabili să echilibreze o carieră profesională de succes cu activități caritabile – ar fi un melanj interesant care obligă la un acord cu sine însuşi.

Horoscop 2018 Minerva Fecioară – Sănătate

Sănătatea este întotdeauna importantă pentru nativii Fecioară. Anul acesta sănătatea devine super-importantă pentru ei, prioritatea numărul unu. Mulţi dintre ei au profesii care ţin de domeniul sănătăţii – asistenţi medicali, medici, tehnicieni dentari, chiar şi stomatologi.

Când este implicat şi semnul Taur, vor avea un an neobişnuit de ocupat. Astfel, accentul pe sănătate este de la sine înțeles. Faptul că se concentrează pe acest lucru – din care fac o prioritate – este, în sine, un semnal pozitiv pentru sănătate.

Lucrurile ar fi mult mai rele dacă ar ignora semnalele pe care le primesc de la organismul lor dar şi de la cei din jur. Nativii Fecioară sunt experţi analiști în orice domeniu, mai ales în domeniul sănătății iar acest lucru are unele efecte pozitive, deoarece odată cauza problemei cunoscută, poate lua medicamentul potrivit.

În 2018 însă, prea multă analiză ar putea fi un obstacol. O mare parte din ceea ce simt, durerea ici, colo un junghi, starea de oboseală ,nu se datorează organismului în sine cât stărilor afective pe care corpul lor le percepe ca pe o cauză specifică şi sunt doar efectele secundare ale unei vitalităţi reduse.

Atunci când energia este scăzută, organismul este tot mai sensibil la invadatorii din afară. Apoi, vulnerabilitățile înnăscute, care în mod normal nu s-ar manifesta, încep să acționeze. Capacitatea de a rezista la bolii este redusă. Și este inutil să caute cauze pentru fiecare simptom pe care îl au atunci când cauza reală este lipsa de energie – boală primară.

Din punct de vedere astrologic, este mai înțelept să ridice nivelul energetic al întregului organism, decât să trateze simptomele individuale. Dacă vor consolida în general, părțile vor întări organismul în mod natural. De asemenea, irosesc mult timp urmărind cauzele simptomelor în loc să aplice soluţii de fortifiere prin maximizarea resurselor de energie şi de vitalitate. Energia este ca şi carburantul pentru autoturism.

Nu este de niciun folos tentativa de a rula maşina până la ultima picătură de benzină, riscând să rămâi cine ştie pe unde. Când văd că indicatorul este aproape de luminiţa roşie de avertizare, trebuie să oprească și să realimenteze. Deci, să se odihnească și să se relaxeze mai mult. Să-şi asculte corpul.

Când odihnă și somn sunt îndeajuns, organismul este relaxat.

Să se concentreze asupra priorităților din viața lor și să lase lucrurile mici să meargă. Nu pot face totul, nu pot să fie peste tot si nici să mulţumească pe toată lumea. Să aleagă ce este important și să se concentreze pe asta. Au destulă energie pentru a face ceea ce trebuie să facă, dar nu suficientă pentru a rezolva şi probleme altora.

Lucând eficient cheltuiesc mai puțină energie. Trebuie să înveţe să îşi organizeze ziua și volumul de muncă mai bine. Uneori, simpla redistribuire a unor proiecte economisește şi timp și energie. Simt tensiunea din organism, atunci când lucrează, că se acumulează mai ales la nivelul gâtului și a umerilor.

Atunci când simte aceste tensiuni să încerce să se relaxeze conştient. Să vizualizeze o formă de masaj a gâtului pentru câteva momente.

Să vorbească mai puțin și să asculte mai mult.

Să urmeze un masaj periodic a mâinilor şi degetelor. Acest lucru se poate face oriunde și discret deoarece, prin masajul mâinilor se trimite energie în tot corpul.

Să maseze scalpul cu regularitate.

Să evite argumentele, conflictele și luptele pentru putere. Sintagma biblică e clară: nu judeca ca să nu fi judecat. Să nu uite că organismul este o maşină miraculoasă care se poate vindeca din orice. Multe vindecări nu se datoarează doar ramforsării energetice, energia se fragmentează, măcinată de frivolități, de teama de a nu fi judecat şi condamnat, gânduri negre, bârfe, proasta gestionare a timpului și stări emoționale negative.

Atunci când aceste scurgeri de energie îi ţin conectaţi într-o anumită stare, să lase totul şi să îşi ia câteva zile libere şi să meargă în mijlocul naturii, să se rupă de tot şi de toate, ca să se regăsească pe sine.

Atenţie la glezne, în special cei care practică sportul sau exerciţii la sală. Masajul limfatic al gleznei este la rândul său, benefic. Energia neptuniană – Neptun guvernează, printre altele, labele picioarelor – trebuie folosită întru totul. Băile picioarelor, masajul, reflexoterapia şi presopunctura au rezultate benefice.

Horoscop 2018 – Alege zodia

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

0