S-a vindecat singur de cancer. Medicii au fost șocați

Ante Kresich a aflat că suferă de cancer pulmonar. Medicii i-au spus că nu mai are nicio șansă. Însă bărbatul s-a vindecat singur de cancer. Iată ce a făcut.

S-a vindecat singur de cancer. Medicii au fost șocați. Iată ce a făcut

Cu treizeci de ani în urmă, medicii din Croația i-au spus lui Ante Kresich că suferă de cancer pulmonar. Nu erau optimiști în privința lui. I-au spus că va muri. însă, bărbatul a supraviețuit. Kresich a explicat: ”Am plecat din spital în aprilie, iar în vară eram deja un bărbat diferit. Când am mers la medic, nu îi venea să creadă că sunt încă în viață. Și medicilor nu le venea să creadă când au văzut rezultatele analizelor pe care le-am făcut.”

Potrivit analizelor, brbatul nu mai avea cancer. Acum, cei care îl văd, nu pot să creadă că la un moment dat a fost bolnav de cancer în fază terminală. Acum, este plin de energie și a dezăluit care este rețeta care l-a vindecat de cancer. De fapt, multe persoane îi cer ajutorul când se confruntă cu astfel de probleme de sănătate, grave. Iată care este rețeta miraculoasă care l-a vindecat de cancer.

Ai nevoie de două indrediente:

– 2 rădăcini mari de ghimbir organic, tăiate mărunt sau date pe răzătoare
– 2 căni de miere organică

Pune cele două ingrediente într-un borcan de sticlă și consumă câte o lingură din acest amestec de 3-4 ori pe zi. Este indicat să folosești o lingură din lemn sau din plastic, nu din metal.

Aceasta este rețeta miraculoasă care l-a ajutat pe bărbat să se vindece de cancer. Nu ai nevoie decât de două ingrediente simple. Le amesteci și apoi consumi acest amestec care l-a ajutat pe bărbat să se vindece de cancer, după ce medicii i-au spus că nu mai are șanse și va muri în scurt timp. Au treuct treizeci de ani de atunci.

Articole pe aceeași temă:

5 Simptome Ignorate Ale Cancerului De Endometru

15 Semne ale CANCERULUI pe care oamenii tind sa le ignore pana ce este prea tarziu

4 comentarii


4 comentarii

 1. Un medic oncolog , 27 aprilie 2017 la 20:29

  Să îți fie rușine că postezi asemenea inepții și minciuni! Te invit pe secțiile de Oncologie medicală (alege tu ce spital/institut vrei), să le spui bolnavilor de cancer în fază terminală, care se chinuie la propriu să trăiască, faptul că sunt niște proști, atât ei, cât și medicii care au studiat ANI de zile (ca să nu mai vorbesc de cercetarea în cancer)! Să le spui, cu aceeași impertinență cu care ai publicat mizeria și jignirea asta la adresa tuturor celor menționați mai sus, că răspunsul e simplu: ghimbir cu miere! Și gata! Vor fi oameni sănătoși! Sper să vă loviți și voi, cei care credeți și promovați asemenea idioțenii, de CANCER. Să vedem atunci, mâncați miere cu ghimbir? Sau veniți disperați la doctor, când nu mai e nimic de făcut?

 2. Daniel , 22 iulie 2017 la 23:38

  https://www.facebook.com/Anti-Cancer-320401128360263/?view_public_for=320401128360263

  mai studiaza si tu domnu oncolog …. astept comentariile dupa ce vezi ultimele 9 filme postate aici

 3. silviu , 23 august 2017 la 18:37

  Voi medicii oncologi , ucideti bolnavii de cancer cu citostaticile …multi bolnvi de cancer la plamani s-au vindecat cu zeama ce varza murata…voi ati fost scolati ca sa dati medicamente cu multe chimicale , dar pe cele naturiste nici nu le recomandati .

 4. Culai Roman , 24 august 2017 la 00:13

  Cred ca pentru unii nu conteaza decat vizualizarile, nicidecum ceea ce spun. Draga scriitorule de astfel de bazaconii, sa te fereasca bunul Dumnezeu sa ajungi sa doresti cu disperare un leac, ca sa scapi, si sa gasesti dintre acei care posteaza ce postezi tu pe-aici. Nu neg ca cel putin anumite forme de cancer se vindeca prin terapie naturista si credinta, dar de acolo si pana la ce vedem aici, NU exista vreo legatura. Aici este aberatie 100%!!!