Retete de ceaiuri de la calugarul vindecator Mihai Neamtu

Crestinii cei buni au auzit cu siguranta de parintele Mihai Neamtu din Nordul Ardealului, cunoscut ca Unchiul Mihai. Se spune ca parintele de la Prilog ar fi tamaduit peste un milion de romani, iar o parte din secretele sale le-a lasta mostenire celor care cred si au crezut dintotdeauna in puterea vindecatoare a lui Dumnezeu.

Calugarul Neamtu a salvat mii de persoane de interventiile chirurgicale dupa ce i-a tratat cu tot felul de plante, in special cu ceaiuri aromatice. Pana pe 23 iunie 2000, Unchiul Mihai si-a dedicat toata existenta intru ajutorarea celor suferinzi, fie ca sufereau dintr-o cauza fizica, fie ca sufletul lor era innegrit de suparare.

Calugarul le-a spus tuturor credinciosilor care se prezentau la el sa se confeseze ca exista doua ceaiuri de baza, ceaiuri care taie boala in doua si o face sa dispara.

Retete de ceaiuri de la calugarul Mihai Neamtu

1. CEAI PENTRU REVIGORAREA ORGANISMULUI

Ai nevoie de: o lingura de frunze de alun macinate, o lingura de brusture si una de coada-soricelului. Aceste plante maruntite se pun intr0un saculet de panza deasa. Se fierb aproximativ 2 minute in 4 litri de apa. Ceaiul se pune apoi intr-un cazan pe care se toarna 8 litri de apa rece ca gheata.

Cei care se simt obositi sau simt ca ii paste boala trebuie sa stea cu mainile si picioarele in acest ceai aproximativ 20-25 de minute. Parintele spunea ca plantele din saculet nu trebuie folosite mai mult de 5 zile. Cu aceasta metoda s-au vindecat multi romani de reumatism si si-au imbunatatit circulatia sangelui.

2. CEAIUL CARE TAIE BOALA

Ai nevoie de cate o lingura cu varf de catina rasa, albastrele, patrunjel, frunze de salcie, frunze de visin si urzica moarta. Toate aceste plante miraculoase se spun in 2 litri de apa, la fiert. Dupa doua minute, ceaiul se strecoara si se poate bea.

CITESTE SI: Sfaturile calugarului Mihai Neamtu de la Prilog: cuvintele pe care nu trebuie sa le rostim niciodata

2 tratamente naturiste pentru boli de la ARSENIE BOCA

Parintele recomanda ca acest ceai sa fie consumat zilnic, o singura data. Acesta tine la distanta cele mai chinuitoare boli si reduce simptomele unor afectiuni deja instalate in corp.

0