Ce se întâmplă dacă fierbi semințele de pepene roșu

Vine vara iar fructul preferat al românilor este fără îndoială pepenele roșu. Dulce și răcoritor, acest dar al naturii este ca un medicament pentru organismul nostru.

Apa în care ai fiert semințele de pepene roșu tratează disfuncția erectilă și previne bolile intime

Știai că dacă fierbi semințele de pepene roșu poți preveni o serie de afecțiune sau poți ameliora simptomele acestora?

Semințele de pepene roșu conțin fibre esențiale și ajută tractul digestiv eliminând paraziții intestinali și inflamațiile cauzate de aceștia în corp.

Aceste semințe conțin citrumină, o substanță care acționează precum un antioxidant. Citrumina este eficientă pentru extinderea vaselor de sânge și are efecte pozitive în cazuri de ateroscleroza, hipertensiune și chiar disfuncție erectilă.

Macină semințele de la un pepene roșu și fierbe-le într-o crăticioară la foc mediu, în doi litri de apă, timp de cinci minute. Cantitatea îți ajunge pentru două zile de tratament alternativ, pentru că în a treia zi trebuie să faci pauză. Consumă licoarea timp de câteva săptămâni, de două ori pe săptămână.

CITEȘTE ȘI: Dieta FULGER de detoxifiere in 7 zile cu PEPENE ROSU

CITEȘTE ȘI: Cum sa alegi cel mai dulce pepene

Semințele de pepene roșu contribuie la întărirea inimii și a structurii vaselor de sânge. Conțin magneziu, fier, vitaminele A, B, C și grăsimi sănătoase.

0