Ce boală necruțătoare previi dacă mănânci regulat nuci

Dacă mănânci regulat nuci poți preveni una din cele mai necruțătoare boli pentru femei: cancerul la sân. Acizii grași Omega 3 și antioxidanții fac din nuci niște medicamente serioase care mențin inima vie, ținând-o departe de maladii.

Nucile sunt bogate în fitosteroli și sunt recunoscute pentru reducerea riscului de apariție a tumorilor canceroase. Consumul de nuci este asociat de cercetătorii americani în problemele cancerigene cu o împiedicare a dezvoltării nodulilor canceroși la nivelul sânilor. Nucile trebuie consumate alături de fructe și legume bogate în vitamine pentru a reduce riscul apariției cancerului la sân, ceea ce indică încă o dată relevanța nucilor în dieta zilnică.

CITEȘTE ȘI: DE CE SUNT BUNE NUCILE PENTRU MEMORIE

Nucile conțin acizi grași buni, adică nesaturați, iar aceștia sunt benefici pentru persoanele care se confruntă cu boli de inimă. Nucile, datorită compușilor bioactivi pe care îi conțin, previn apariția bolilor cardiovasculare și întâmpină problemele înțepăturilor la nivelul inimii.

Stilul de viață nesănătos își primește factura la vârstele înaintate, cele mai multe cazuri de cancer la sân apărând la femeile care au depășit vârsta de 50 de ani. Un consum regulat de nuci și o dietă echilibrată țin la depărtare tumorile canceroase.

Acest articol este scris în scop informativ. Informaţiile prezentate mai sus nu substituie necesitatea unui control medical sau consultarea unui specialist în nutriție.

1

1 comentariu

  1. Daniel , 8 martie 2015 la 19:23

    Romania-Noutate absoluta, doar acum! Oferta este acum un fenomen, pentru ca tot mai multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza in timpul liber, part-time sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul -Info- la adresa: podan99@gmail.com