Aplică acest amestec pe picioare cu 10 minute înainte de somn și vezi ce se întâmplă

Este important să ai un somn liniștit, să te odihnești și să te încarci cu energie pentru ziua următoare. Iată ce trebuie să faci pentru a avea un somn odihnitor. Aplică acest amestec pe picioare cu 10 minute îniante de somn. Rezultatele sunt uimitoare.

Aplică acest amestec pe picioare cu 10 minute înainte de somn și vezi ce se întâmplă

Ai nevoie de următoarele ingrediente:

– 120 de ml de ulei de magneziu
– 10 picături de ulei esențial de lavandă
– 10 picături de ulei esențial de mușețel

Ia un recipient cu pulverizator, în care vei pune ingredientele. Apoi amestecă-le bine. Seara, cu 10 minute înainte de culcare, pulverizează pe picioare acest amestec. Te va ajuta să dormi mai bine.

Iată de ce funcționează acest remediu:

Magneziul aduce numeroase beneficii organismului. Tratează anxietatea, insomnia, crampele și indigestia. Deși, teoretic, nu este ulei, i s-a dat această denumire deoarece are aceeași textură ca uleiul.

Lavanda este recomandată pentru că are un efect calmant și te relaxează. Pentru că are o concentrație mare, multe persoane diluează uleiul de lavandă. De asemenea, multe persoane obișnuiesc să pună câteva picături de ulei de lavandă pe pernă. În plus, evită să le dea copiilor acest ulei.

Mușețelul este o plantă pe care oamenii o folosesc de mai multe secole. Poate fi inclus în ceaiuri sau în diferite tratamente naturiste pentru a trata mai multe afecțiuni.

Motivul pentru care acest amestec se aplică pe picioare este simplu. Picioarele sunt cele care absorb cel mai bine uleiurile esențiale. Acest lucru se întâmplă deoarece în picioare există mai mulți pori decât în alte părți ale corpului. În plus, picioarele sunt legate de celelalte părți ale corpului și stimulează anumite puncte, astfel încât se îmbunătățește starea generală de sănătate.

Așadar, pentru a avea un somn liniștit și odihnitor, ai putea încerca și tu să pulverizezi pe picioare acest amestec.

Articole pe aceeași temă:

Coaja de banana fiarta te ajuta sa scapi de insomnie

5 alimente care te vor ajuta sa ai un somn linistit toata noaptea

0