Amestecul despre care se spune că repară cartilajele - Revista Teo

Amestecul despre care se spune că repară cartilajele

Corpul nostru este ca un templu de care trebuie să avem grijă în permanență. Ne trezim de multe ori cu dureri în diferite părți și ne accidentăm pentru că nu știm cum să prevenim anumite probleme.

Oasele și cartilajele sunt predispuse zi de zi la accidentări, iar accidentarea acestora poate duce la internare în spital și la acutizarea anumitor probleme despre care doar bănuim precum sensibilitatea coloanei vertebrale.

Îți prezentăm un remediu naturist care vine în întâmpinarea acestei probleme, despre care se spune că repară oasele și cartilajele.

Daca vrem sa reconstruim cartilajele sau sa le insanatosim, trebuie sa tinem minte un singur cuvant: condroitina. Aceasta substanta absoarbe apa din tesutul conjunctiv si prezerva elasticitatea si flexibilitatea cartlajului.

CITEȘTE ȘI: Micuța Simona are nevoie de 6000 de euro să TRĂIASCĂ. Parjtajează cu prietenii tăi. Putem să o salvăm

Mărturiile supraviețuitorilor accidentului aviatic din Nepal

Cum arată astăzi cea mai grasă femeie din România

Selena Gomez a fost la un pas de moarte după operația de transplant la rinichi. Mărturisirile donatoarei

In acelasi timp, condroitina blocheaza enzimele care pot duce la degradarea acestui tesut in timpul reconstruirii unuia nou. Cartilajele umane pot fi inlocuite cu cartilaje provenite de la rechini, cerbi sau bovine. Condroitina este un derivat al chitinei, substanta care se gaseste in carapacele broastelor testoase ori in coaja care protejeaza membrele racilor si ale crabilor.

Trebuie sa consumi alimente care contin vitaminele A si C, doua vitamine cu capacitate de regenerare a tesutului conjunctiv. In plus, aceste doua vitamine ajuta la productia de colagen, importanta pentru construirea ligamentelor si tendoanelor.

Amesteca zeama de lamaie cu carne de somon pisat si o legatura de patrunjel. Pune compozitia la rece o ora si apoi trece-o prin blender. Adauga la final o capsula de vitamina C si bea compozitia dintr-o inghititura. E bine, de asemenea, ca in aceeasi zi sa bei si lapte, in special de capra.

0