Monica Pop a spus adevărul despre cancer. Greșelile pe care le fac românii fără să știe

Cancerul este una dintre cele mai teribile boli, dacă nu cea mai gravă și, din nefericire, tot mai multe persoane sunt diagnosticate cu această afecțiune.

Cauzele cancerului, dezvăluite de Monica Pop

Doctorul Monica Pop a vorbit într-o emisiune de televiziune despre cum se ajunge la cancer. „Imunitatea scăzută îi caracterizează pe români, în mod special. Factorii care duc la scăderea imunității sunt: depresia, boala secolului, lipsa celor minimum 6 ore de somn și alimentația, adică lipsa proteinelor.

Un medic infecționist spunea că niciodată să nu pleci de acasă fără să mănânci proteine, un ou sau puțină brânză sau iaurt. De asemenea, vaccinul antigripal e foarte eficient. Eu îl fac de 8 ani și niciodată nu am avut nicio răceală puternică, nici când făceam chimioterapie și aveam imunitatea scăzută”, a declarat medicul.

CITEȘTE ȘI: 5 obiceiuri care pot afecta vederea, potrivit medicului Monica Pop

„Când am aflat diagnosticul, primul lucru la care m-am gândit și a fost o mare prostie, era să nu fac nimic. E o tâmpenie foarte mare, dar omul trece prin tot felul de stări în fața unei asemenea vești. Era o mare greșeală dacă persistam în ideea de a nu face nimic.

Apoi, m-am decis să fac tratamentul, deși nu a fost ușor, și nu am lipsit nicio zi de la spital, lucru pe care îi sfătuiesc pe toți oamenii care au această boală. Să își găsească o ocupație, să nu se gândească la boală și să nu vorbească deloc de boală”, a explicat Monica Pop.

0