Legătura dintre organe și alimente

Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici au dezvăluit care este legătura dintre organe și alimente.

Legătura dintre organe și alimente

„Să ne luăm ca oameni. Cu cine semănăm? Cu organe de reproducere. Femeile seamănă cu uterele, cu forța creației.

Morcovul, când îl tăiem rondele, seamănă cu irisul ochilor. Ochii au nevoie de vitamina A, iar morcovul conține multă vitamina A.

CITEȘTE ȘI: Bolile sunt atrase de felul în care gândim și ne comportăm

Creierul e asemănător cu nuca, cu miezul de nucă. Proteina pe care o găsim în nucă, uleiul proteic de vitamina E este necesar sistemului nervos, vaselor de sânge craniene.

Dacă tăiem roșia în două o să vedem că are forma cordului: cu 4 camere, cu mușchiul cardiac, tot. Conține vitamina C și potasiu, esențiale pentru inimă.

Rinichii seamănă cu fasolea, iar țelina e copia fidelă a mușchilor, a tendoanelor. Mai există avocado, care seamănă cu ovarele. Avocado conține o substanță care e foarte bună pentru fertilitate. Echilibrează hormonii. Mai mult, fructul previne cancerul uterin.

Ciupercile seamănă cu urechile. Sunt bune pentru nervii auditivi. Conțin vitamina D.

Cartoful dulce seamănă cu pancreasul, iar ghimbirul seamănă cu stomacul. Combate toate problemele aparatului digestiv”, au declarat Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici la Antena 3.

„Când sunt probleme cu ficatul, oamenii trebuie să mănânce ficat. Vinul roșu trebuie consumat pentru cei care au probleme cu circulația sângelui”, a adăugat Lidia Fecioru.

0