Doctorul Leon Danaila a povestit cum poate fi prevenit cancerul

Imaginea din aprilie 2016 cu Leon Danaila in metrou a emotionat o tara intreaga. Medicul de care lumea a uitat in ultimii ani, readus in atentia publicului, este un izvor nesecat de sfaturi medicale si sufletesti.

Cum poate fi prevenit cancerul

Omul care pana la 83 de ani a vazut multe in viata sustine ca boli precum cancerul pot fi prevenite, iar metodele nu sunt cele pe care le gasim peste tot. Neurochirurgul a vorbit deschis despre acest subiect intr-o emisiune de televiziune.

”Faceam treaba cum rasarea soarele. Vara uneori stateam la umbra. Au fost nopti in care am dormit pe camp. Cu metodele moderne care exista care pot vindeca anumite cancere.

La ora actuala nu se stie daca se le bombardezi cu chimioterapie sau sa le operezi. Ele se multiplica foarte rapid. Se poate vindeca sau durata unui bolnav cu cancer se poate prelungi foarte mult.

Imunoterapia inseamna un om optimist, imunitatea lui creste. Starea depresiva scade imunitatea organismului. Eu nu am vazut tratament naturist sa vindece cancerul. Pentru a preveni cancerul trebuie sa faci ce-ti place”, a marturisit dr. Danaila la Antena Stars.

CITESTE SI: Reteta oncologului Miguel Martin pentru prevenirea cancerului

Medicul sustine ca tratamentele naturiste nu scapa pe nimeni de cancer. Cu o alimentatie sanatoasa si pozitivism, orice boala poate fi tinuta la distanta, conform declaratiilor specialistului.

Cine este Leon Danaila

Leon Danaila este un medic roman specializat in neurochirurgie. Doctorul este si membru al Academiei Romane din 2004. Pe langa aceasta titulatura, este membru al “New York Academy of Sciences” (1995), “L’Académie Centrale Européenne des Sciences, des Lettres et des Arts” (2009) si “World Academy of Letters” (2008).

1

1 comentariu

  1. vornicu tudor , 15 martie 2017 la 16:48

    Nea caisa, daca esti langa Gorghiu scapi sigur !