Motivul pentru care o actriță a mâncat 3 linguri de orez pe zi, timp de 6 luni

O actriță extrem de iubită în Asia a urmat cea mai ciudată dietă din lume. Lee Tae Im (Coreea de Sud) a mâncat doar 3 linguri de orez pe zi timp de 6 luni. Femeia a mărturisit în emisiunea „Video star” de pe canalul MBC că această dietă a ajutat-o să rezolve o problemă care o măcina foarte tare.

O dietă nerecomandată: dieta cu orez

Realizatorii și producătorii emisiunii „Video star” au rămas impresionați de obiceiul alimentar pe care actrița l-a adoptat jumătate de an. Femeia nu a consumat altceva în afară de orez, iar dintre lichide a băut doar apă.

Cei prezenți în platou erau extrem de îngrijorați după ce au auzit cât de dificil i-a fost să urmeze această dietă. Femeia și-a dorit din toată inima să slăbească și a ales orezul pentru asta.

”Dieta mea a constat în a mânca doar trei linguri de orez pe zi. Rog telespectatorii şi toţi cere care urmăresc emisiunea să nu urmeze această dietă.”, a declarat Lee Tae Im.

Motivul pentru care și-a dorit cu ardoare să slăbească a fost rușinea pe care a simțit-o după ce a participat la o ședință foto cu alte două actrițe. Cele două vedete în cauză erau Park Han-Byul și Lee Chae-Young, care erau foarte slabe în comparație cu ea.

CITEȘTE ȘI: Cum a slăbit Andreea Esca 9 kilograme? Evită cât poate acest aliment

CITEȘTE ȘI: Cum a slăbit Anamaria Prodan 15 kilograme în 14 zile? Varianta care nu ți-a trecut prin cap

Actriței i-a părut foarte rău pentru că a urmat această dietă draconică. Le-a spus prezentatorilor că va lua în greutate 2 sau 3 kilograme după ce a primit mai multe mustrări din partea nutriționiștilor.

0