Dieta neobișnuită, dar eficientă, a vedetelor

Dacp vrei să slăbești, atunci ai putea încerca una dintre dietele care le ajută pe vedete să slăbească. Află care este dieta neobișnuită care le ajută pe celebrități să scape de kilogramele în plus și să își mențină silueta.

Dieta neobișnuită, dar eficientă, a vedetelor

Jennifer Lopez folosește uleiul de grapefruit pentru a se menține în formă. Aroma acestuia are un impact puternic asupra enzimelor ficatului. Rezultatul este acela că vei scăpa de kilogramele în plus. Se pare că vedeta are mereu la îndemână acest ulei care o ajută să își mențină silueta sau să slăbească.

Pentru a slăbi după naștere, Victoria Beckham a redus porțiile de mâncare. Astfel a redus și numărul kilogramelor. Bineînțeles, trebuie să știi că este estențial să consumi alimente sănătoase, care nu au nici un aport caloric foarte mare. Astfel vei reuși să scapi de kilogramele nedorite și să ai silueta la care visezi.

În anul 2006, Byonce a reușit să slăbescă folosind dieta care poartă numele de ”Lemonade”. Pentru a urma această dietă, trebuie să consumi un amestec ce conține apă, suc de lămâie, pepene roșu și sirop de arțar.

CITEȘTE ȘI: Dieta Ana Aslan, femeia care a trăit 92 de ani

CITEȘTE ȘI: Dieta cu apă

Se pare că Miranda Kerr reușește să se mențină în formă cu ajutorul uleiului de cocos. Vedeta ia în fiecare dimineață câte o lingură ce conține acest ulei. Asta pentru că ajută digestia și, în plus, previne balonarea.

Dieta Christinei Aguilera este una neobișnuită și ingenioasă. Se pare că vedeta avea o dietă bazată pe culoarea alimentelor. În fiecare zi consuma alimente care aveau o anumită culoare.

Și dieta Madonnei este una neobișnuită. Vedeta urmează o cură de detoxifiere cu apă sau suc atunci când este lună plină sau lună nouă.

Dietele de mai sus sunt unele mai puțin obișnuite, însă vedetele apelează la ele pentru a reuși să slăbească și să se mențină în formă.

0