Dieta cu banane verzi te scapă de 4 kilograme în câteva zile

Dacă vrei să scapi de kilogramele în plus, atunci ai putea urma dieta cu banane verzi. Aceasta te va scăpa de 4 kilograme în doar câteva zile. Iată ce trebuie să faci.

Dieta cu banane verzi te scapă de 4 kilograme în câteva zile

Bananele verzi sunt o sursă importantă de amidon. Bacteriile care se găsesc în stomac au rolul de a transforma acel amidon în acizi grași. Aceștia la rândul lor hrănesc celulele și ajută digestia.

Când urmezi această dietă trebuie să mănânci dimineața o banană verde sau două. Înainte de a mânca fructele, trebuie să bei pe stomacul gol un pahar de apă calduță cu lămâie. De reținut este faptul că în timpul dietei trebuie să bei doi litri de apă în fiecare zi. De asemenea, nu trebuie să consumi alte fructe în afară de banane.

Între micul dejun și masa de prânz nu este recomandat să mănânci. Dar poți avea un meniu normal după aceea. Tot ce trebuie să știi este că nu trebuie să mănânci mai târziu de ora 19. Când urmezi această dietă nu trebuie să mănânci alimente prăjite. De asemenea, este recomandat să reduci porțiile de mâncare. Astfel, îți va fi mai ușor să scapi de kilogramele în plus. Ai grijă, însă, să nu reduci foarte mult cantitatea de mâncare, pentru că nu este sănătos.

În timpul dietei nu trebuie să consumi zahăr. Când mănânci, este bine să mesteci bine mâncarea pentru a nu avea probleme digestive.

Tot în timpul dietei trebuie să ai grijă să te odihnești. De aceea este recomandat ca la ora 22 să încerci să dormi.

Tot ce trebuie să știi este că nu poți să mănânci nimic între micul dejun și masa de prânz. După aceea, poți avea un meniu normal. Doar că nu trebuie să mai mănânci după ora 19. Dacă vei urma această dietă vei putea scăpa de 4 kilograme în doar 7 zile.

CITEȘTE ȘI: Dieta cu apă

Pntru a scăpa de kilogramele în plus, multe persoane țin diete drastice. Însă, potrivit specialiștilor, există și alte metode mai sănătoase care te ajută să slăbești. Dieta cu apă este una dintre ele. Ce trebuie să faci?

Dieta cu apă

O metodă simplă, ieftină și eficientă pentru a scăpa de kilogramele nedorite este dieta cu apă. Pentru a slăbi, este indicat să consumi cât mai multă. Astfel, nu numai că organismul tău va beneficia de efectele pozitive ale acestui obicei, dar vei și slăbi.

Specialiștii recomandă să se consume cel puțin un litru de apă pe zi. În urma unui studiu, specialiștii din America au ajuns la concluzia că adulții care consumă cel puțin patru pahare de apă pe zi pot slăbi. Asta pentru că în urma consumului de apă apare senzația de sațietate. În plus, ei nu mai simt nevoia de a consuma alimente care nu sunt sănătase și care duc la apariția kilogramelor în plus. De asemenea, cei care beau apă au mai multă energie.

După realizarea unui studiu, cercetătorii au constatat că persoanele obeze sau supraponderale consumă multe lichide. Dar acestea sunt nesănătoase. Este vorba despre băuturi acidulate, care conțin zahăr și multe substanțe care afectează nu numai silueta, dar și sănătatea.

Așadar, pentru a slăbi, tot ce trebuie să faci este să bei apă. Este o dietă simplă, ieftină și la îndemâna oricui. Studiile au demonstrat că persoanele care beau apă pierd și kilogramele nedorite. Asta pentru că apare senzația de sațietate. De asemenea, pofta de alimente nesănătoase dispare. Este important să bei apă pentru că aduce mai multe beneficii organismului. Printre ele se numără și pierderea în greutate.

Este una dintre cele mai simple și mai eficiente metode pentru a slăbi. Oricine ar putea încerca. Potrivit studiilor, efectul va fi unul vizibil.

0