Dieta care a ajutat-o pe Cornelia Rednic să dea jos 7 kilograme: „Am voie să mănânc…”

Cornelia Rednic recunoaște că metabolismul îi dă de furcă de când se știe. Interpreta de muzică populară este foarte atentă la ce mănâncă, însă, în ultimele luni, aceasta a aculumat câteva kilograme.

Soția lui Lupu Rednic a dezvăluit că a reușit să slăbească sănătos 7 kilograme și că drumul este departe de a fi încheiat.

Citește și: Monica Anghel a slăbit peste 30 de kilograme! Ce dietă a ținut: „Dimineața, la prima oră…”

„Mă aflu pe drumul cel bun. Asta-i important. A fost şi o prietenă din Londra cu mine la sală, cât a fost în ţară, dar am renunţat. Nu mai merg la sală. Am ales să alerg. Să fac sport în aer liber şi vreau să profit de vremea asta frumoasă, cât mai e soare şi cald cât de cât.

Şi am ales să fac acest sport pentru că e singura modalitate de a mă întreţine. La 40 de ani organismul nu te mai ascultă ca la 20. Şi m-am confruntat aşa, cu nişte acumulări de kilograme, într-un mod nedorit de mine. Şi atunci am zis să fac ceva. Mi-am schimbat regimul alimentar şi am început să fac sport din ce în ce mai mult.

Am un regim făcut special pentru mine, m-am consultat cu doctoriţa mea, Cristina Bogdan, şi am hotărât împreună să urmez un regim personalizat. Pentru că fiecare corp răspunde la anumite alimente. La mine sunt altfel de ptobleme şi atunci a trebuit să-mi fac un regim special, ca să reuşesc să slăbesc”, a dezvăluit artista.

Citește și: Dieta Reginei Elisabeta

Aceasta a anunțat și ce mănâncă în fiecare zi. Printre alimentele preferate, artista consumă carne, dar și legume verzi.

La câte kilograme a ajuns Cornelia Rednic

„Am voie să mănânc tot ce este lejer, foarte mult merg pe culoarea verde. Legume, dar nu fasole, nu mazare. Dar am voie carne. Carnea făcută într-un mod dietetic. Carne, peşte la grătar, fiartă, în abur, la cuptor, dar nu prăjită în ulei. Dacă nu ai ce să faci, o mănânci şi aşa, cum noi suntem mereu pe drumuri… de multe ori nu-ţi permiţi să mănânci de cură.

Nu pot să-ţi spun câte kilograme am, nu ştie nici Interpolul. Este secret de stat. Şi nici nu pot să-ţi spun de la câte am pornit. Atât pot să-ţi spun, din primăvără, de când ne-am văzut ultima oară la filmările pentru sezonul doi de la «Vedeta populară», am mai puţine cu 7 kilograme. Am slăbit greu faţă de alte persoane, dar la mine metabolismul îmi dă de furcă”.

0