Chef Florin Dumitrescu a dezvăluit dieta prin care a slăbit 10 kilograme

Florin Dumitrescu (30 de ani), unul dintre cei mai cunoscuţi şi îndrăgiţi bucătari din România, a dezvăluit dieta cu ajutorul căreia a slăbit zece kilograme într-o lună. Însă, el a ținut să precizeze că deși a ajuns la greutatea dorită, nu o recoamndă nimănui.

Care este dieta cu ajutorul căreia a slăbit Florin Dumitrescu

„Am vrut să îmi demonstrez că pot renunţa la alimentele cu care m-am obişnuit, la mâncărurile mai grase, la gustul de unt sau la prăjeli. Să-mi demonstrez că există viaţă şi fără cartofi prăjiţi, burgeri şi deserturi cu multă ciocolată. În familia mea se mănâncă foarte sănătos şi am vrut să fiu pe aceeaşi lungime de undă cu fetele mele. Deşi m-a ajutat să dau jos câteva kilograme, dieta pe care am urmat-o nu o recomand nimănui.“, a subliniat Florin Dumitrescu.

După o lună s-a oprit, pentru că a considerat că a slăbit suficient.

„Mă simţeam slăbit şi nu mă mai odihneam suficient din cauza durerilor de stomac. Înainte, mâncam zilnic o friptură şi fiecare masă se termina cu un desert savuros. Grăsimile, prăjelile, zahărul erau la ordinea zilei. Eram interesat mai mult de gust decât de orice altceva, dar acum e diferit. Mi-am dat seama că această alegere nu mă va ajuta doar la slăbit, ci şi pe mine, ca stare de spirit. Am făcut-o pentru sănătate.“, mai spune el.

CITEȘTE ȘI: Te simti tot timpul obosit? Verifica-ti dieta! S-ar putea sa NU mananci aceste 10 alimente

Florin Dumitrescu a renunţat la pâine, la cartofi prăjiţi, la băuturi acidulate şi la prăjeli de orice fel.

„Nu îmi este greu deloc să am în faţa ochilor diverse bunătăţi pentru că le ştiu foarte bine gustul şi nu mai este nicio surpriză. Le-am gătit de foarte multe ori şi nu mai sunt tentat să descopăr savoarea, căci nu e ceva nou. Totuşi, dacă îmi e prea poftă, voi gusta o linguriţă şi îmi va fi de ajuns. Aleg îngheţata în defavoarea oricărui alt desert şi profit de orice combinaţie în materie de fructe. La mine în casă mereu s-a mâncat sănătos, eu eram excepţia. Acum suntem toţi pe aceeaşi lungime de undă.“, mai spune chef Dumitrescu.

După ce a atins greutatea ideală, a început să meargă la sală ca să-şi îmbunătăţească condiţia fizică.

1

1 comentariu

  1. Constanta , 26 octombrie 2017 la 23:48

    Si care este dieta? L-am auzit ca avea in meniu doar salata de varza.