Cum a slăbit Cristina Șișcanu 20 de kilograme - Revista Teo

Cum a slăbit Cristina Șișcanu 20 de kilograme

Soția lui Mădălin Ionescu, frumoasa Cristina Șișcanu a dat jos 20 de kilograme renunțând la anumite alimente.

Vedeta a dezvăluit cum a reușit să slăbească atât de mult. „După ce am născut am slăbit primele 16 kilograme, firesc, însă celelalte, până la 25, a trebuit să intru într-un program.

M-a ajutat și alăptatul, dar am ținut și o dietă personalizată, cu 5 mese pe zi, făcute în funcție de ceea ce-mi place mie să mănânc, dar așa cum trebuie.

Dulciuri nu aveam voie, decât o dată la 8-10 zile. Spun de dulce pentru că asta îmi place mie foarte mult și la asta mi-a fost foarte greu să renunț.

Am făcut și sport o perioadă, dar de ceva timp n-am mai făcut pentru că m-a solicitat foarte mult Petra”, – a declarat Cristina Șișcanu, potrivit ciao.ro.

CITESTE SI: Drama actriței Leticia Calderon, cunoscută pentru rolul din Esmeralda

Adriana Bahmuțeanu a spus TOTUL despre Maria și Marcel: „Dacă vrei sex de două ori pe zi…”

Mădălin Ionescu, un tată protector

„Iubirea adevărată trece prin foarte multe incercări! Este incredibil câte planuri abuzive construiește Universul împotriva celor care se iubesc din tot sufletul!

În noaptea asta mi-am jurat să nu mai las absolut nimic, niciun fel de eveniment să mă afecteze! Voi fi că o stâncă de granit! Nu voi mai ceda în față loviturilor niciun milimetru din inima mea!

Îmi voi proteja familia cu orice preț! Nu știți prin ce am trecut în ultimii ani! Nu vă imaginați prin ce am trecut ieri! De acum nu mai tac!”, a declarat Mădălin Ionescu.

In vara anului 2017, Cristina si Madalin Ionescu si-au botezat fetita la biserica, insa, nu au putut face atunci si petrecea micutei! Tocmai de aceea, acum, la mijlocul lunii noiembrie, cei doi au organizat un mega eveniment in cinstea Petrei, la un restaurant de lux din București.

0