Cele 5 alimente pe care Kate Middleton le mănâncă zilnic

Toată lumea o admiră pe Ducesa Kate Middleton pentru felul în care arată, însă puțini știu ce conține biblia ei culinară. Ziarele din afară scriau că aceasta ar fi suferit de bulimie, însă a scăpat de această tulburare după ce a născut.

Astăzi, Kate urmează un regim destul de strict, iar din dieta ei zilnică nu lipsesc anumite alimente.

Cele 5 alimente care nu lipsesc din dieta lui Kate Middleton

1. CURRY – Acest condiment ușor picant pe care frumoasa ducesă îl preferă atât în salate cât și în preparatele care necesită o gătire mai intensă. Surse din Casa Regală Britanică susțin că mâncărurile pe bază de curry le pregătește chiar ea.

2. CEREALE INTEGRALE

Cerealele integrale sunt și ele la loc de cinste în dieta ducesei. A reușit să dea jos kilogramele după naștere consumând zi de zi produse din cereale integrale, fie că sunt biscuiți sau pâine.

3. FRUCTE DE PĂDURE

Fructele de pădure sunt preferatele lui Kate. Îi place să le consume în combinație cu cerealele și stafidele sau cu prunele uscate, neapărat cu iaurt degresat natural.

CITESTE SI: Cum a slăbit Mirela Retegan de la Gașca Zurli 12 kilograme. Te-ai gândit la asta?

CITESTE SI: Cum a slăbit Anamaria Prodan 15 kilograme în 14 zile? Varianta care nu ți-a trecut prin cap

4. PEPENE ROȘU

De fiecare dată când are ocazia, Kate se îndulcește cu răcoritorul pepene roșu. Este fana acestui fruct delicios, mai ales pe timpul verii.

5. VARZĂ DE BRUXELLES

Kate consumă carne de curcan cu varză de creveți aproape zi de zi. Din carnea de curcan își extrage proteinele de care are nevoie pentru a avea energie, iar din varza de Bruxelles vitaminele și mineralele necesare.

0