Cat de tare arata acest barbat dupa ce a renuntat la fast food si bauturi alcoolice!

Exemplul lui Dan Davidson ne arata ca se poate! Dupa ce a renuntat la cele 6.000 de calorii zilnice, acest barbat a reusit o performanta uluitoare la cei 26 de ani ai sai. In numai un an s-a transformat radical pentru ca nu mai suporta rusinea atunci cand cei din jur il faceau gras.

Mancare fast food si o sticla de vodka pe saptamana. Asta consuma Dan Davidson, fiind nevoit sa dea jos cele 25 de kilograme acumulate din ”mancarea gunoi”.

Noul David Beckham este un model pentru toti cei care cred ca nu se poate slabi intr-un an, dar mai ales sa iti realizezi o astfel de musculatura cum puteti vedea in imagine.

Aflat intr-o vacanta in Palma de Mallorca cu prietenii sai, Dan Davidson era rusinat sa isi dea jos camasa pe plaja din cauza kilogramelor sale.

Acela a fost si momentul in care s-a enervat si a zis ca o va face: va da jos kilogramele necesare pentru a arata ca toti baietii dupa care fetele se uita cu admiratie pe plaja.

Acesta a facut o serie de fotografii imitandu-l pe David Beckham, la cererea acelorasi prieteni care prin comentarii usor malitioase l-au determinat sa aiba un corp de invidiat.

A slăbit 65 de kilograme cu 6 reguli simple

Numele ei este Kari Iunuale și vine din Statele Unite. Și-a propus să slăbească de la 136 de kilograme la 70 și a reușit să o facă urmând 5 pași pe care chiar ea și i-a impus. A redus porțiile de mâncare și a început să facă exerciții fizice la ea acasă. După ce a văzut că începe să slăbească, și-a schimbat alimentația, introducând tot mai multe alimente recomandate de medici și nutriționiști și a început să consume un litru de suc natural pe zi, scrie CNN.

„Oamenii rămân crispați atunci când mă văd. Toți îmi spun că nici măcar nu semăn cu fosta eu”, susține Kari pentru CNN. Totul a început într-o zi când a încercat o pereche de pantaloni care i-au plăcut foarte mult și nu i-au venit. Femeia și-a impus 6 pași simpli de slăbire, ambiționată fiind că nu o cuprinde talia 24, reușind să elimine 65 de kilograme în plus depuse pe corpul ei de-a lungul anilor.

PAȘII LUI KARI IUNUALE:
1. Reducerea porțiilor de mâncare:
– „Mereu am obișnuit să mănânc până mă simțeam complet plină. Pur și simplu am redus numărul porțiilor de mâncare pe zi și cantitățile până la o porție normală. Am fost mereu atentă la etichete fără să număr însă caloriile”

2. Realizarea activităților fizice:
– 30 de minute de mișcare pe zi au făcut-o să slăbească încă din prima săptămână: „La început a slăbit câte 9 kilograme pe lună, dar cu cât am avut mai puține kilograme de pierdut, mi-a fost mai dficil”

3. Constanța:
– Trebuie să ai ambiție și constanță în exercițiile și noul stil de viață pe care ți-l propui pentru a arăta bine, crede Kari. Mergea de 6 ori pe zi la sala de gimnastică, și, pentru a nu obosi, ziua își lucra partea superioară a corpului și noaptea partea inferioară.

4. Un litru de suc natural pe zi:
– Acesta este unul din cele mai importante sfaturi pe care Kari le dă tuturor, să consume lichide, în special sucuri naturale care conțin o serie de nutrienți. Kari și-a cumpărat un storcător de fructe pe care îl utiliza zilnic pentru a-și face sucuri.

5.  Alimentație variată:
– Pentru a nu i se face rău pe parcursul procesului de slăbire, Kari Iunuale a introdus alimente diversificate în dieta sa

6. O zi liberă pe săptămână:

– Dacă își lăsa o zi liberă pe săptămână în care putea consuma ceva dulce (nu foarte mult) nu însemna că dorința ei de a slăbi se diminuase. Corpul ei era suficient de antrenat încât să își permită mici degustări nevinovate

0