POT AJUTA O MINUNE! Ajuta-ne sa salvam VIATA lui RAZVAN IORDACHE

Dragi prieteni, va rog din inima sa va rezervati un minut pentru aceasta poveste impresionanta:

Razvan Iordache are 38 de ani din care 22 i-a petrecut in scaunul cu rotile. A sperat, a luptat, a invatat, a zambit, s-a rugat zi de zi de atunci.

A facut operatii in Romania si China, recuperare grea zi de zi, si-a terminat liceul, facultatea, ba a facut si un master, asa, in scaunul lui. S-a si insurat, tot in scaunul lui, cu o chinezoiaca de care s-a indagostit cand era pacient in China.

Mama si tatal i s-au dedicat total, nu au mai avut alt scop in viata decat sa-l ajute pe Razvan sa mearga din nou. Nu a fost noapte din 1995 si pana acum in care Razvan sa nu se viseze mergand si dimineata in care sa nu vrea sa se dea jos din pat pe picioarele lui.

A aflat de curand ca este compatibil 100% pentru o interventie medicala in Thailanda care-l va ajuta sa stea singur in picioare si sa mearga. Fara ajutor de la noi, nu o poate realiza.

Trebuie sa stranga 100.000 de euro. Il putem ajuta cu un sms cu textul Razvan la 8826 prin care primeste 2 euro, cu o donatie in conturile din link sau cu o rugaciune. Va multumesc ca sunteti atat de buni!

www.vreausamergdinnou.ro

1

1 comentariu

  1. Web Hosting , 7 martie 2017 la 01:01

    Oamenii de stiinta din America ne sfatuiesc sa mancam mai des nuci. O echipa de cercetatori din Pennsylvania a descoperit ca nucile contin un nivel ridicat de antioxidanti, substante chimice care pot neutraliza alte substante periculoase pentru organism, contribuind astfel la apararea imunitara.