Domnului Patrichi, cu pasiune

Cornel Patrichi e simbolul elegantei, încă de pe vremea când eleganta se găsea doar în revistele rare, Burda și celelalte. Alb-negru. Subțire și princiar, foarte modern. A rămas o bucurie în privirea lui, am vazut-o, când ne-am întâlnit.

Chiar dacă a trecut la cele veșnice dezamăgit de noi, de ei. De multe. El e un simbol, știu ce timp verbal folosesc, pentru ca marile însemne ale vremurilor nu mor.

Alte informatii despre Cornel Patrichi:
>> Bursucu’, coplesit de durere dupa moartea lui Cornel Patrichi. „Stiam ca urmeaza sa se intample…”
>> MESAJE PLINE DE DURERE pe Facebook, dupa anuntul mortii lui Cornel Patrichi
>> Cine a fost Cornel Patrichi
>> VIDEO. Ultima aparitie televizata a lui Cornel Patrichi, la TEO SHOW
>> A murit Cornel Patrichi

Ies din scena, atat, pentru a face loc celor pe care i-au format sa le urmeze destinele, arta. Cornel Patrichi a luptat și a câștigat.

A luptat pe vremuri cu mentalitățile vechi, pentru ca era un răzvrătit, a luptat acum cu astea de azi, din același motiv. Cornel Patrichi a murit, după ce a trait cum se cuvine sa ne amintim. Cu pasiune.

1

1 comentariu

  1. Chirica Ion , 5 aprilie 2016 la 16:05

    Intr-adevar CORNEL PATRICHI a fost REGELE DANSULUI care ne-a luminat viata intr-o perioada intunecata a tarii noastre.A fost cel mai mare dansator si coregraf inegalabil,care avea o gratie,sobrietate si distinctie fermecatoare.Condoleante familiei si DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA.