Mobexpert participă și anul acesta la Black Friday 2017! Începe din 16 noiembrie și ține pana pe 26 noiembrie

Mai sunt doar 3 zile pana când cel mai așteptat eveniment al anului, reducerile de Black Friday, urmează sa apară pe site-uri. eMAG a anunțat deja care este oferta sa de Black Friday 2017 și care vor fi categoriile care vor participa la promoție.

Mobexpert va oferi şi anul acesta reduceri substanţiale ȋn cadrul campaniei Black Friday. Ȋn perioada 16 – 26 noiembrie 2017, hipermagazinele Mobexpert ȋşi aşteaptă clienţii cu reduceri de pȃnă la 50% pentru mii de produse de mobilier şi decoraţiuni, ȋn limita stocului.

Produsele cu preţuri reduse vor fi postate pe site-ul www.mobexpert.ro ȋncepȃnd cu 16 noiembrie.

Pe lȃngă acestea, fiecare magazin pregăteşte clienţilor şi alte oferte tentante.

„Continuăm tradiţia de a prezenta în premieră produse exclusiv destinate acestui eveniment. Ca noutate, anul acesta am acordat o atenţie deosebită dulapurilor şi ne asteptăm clienţii cu reduceri de pȃnă la 30% la peste 100 de modele. De asemenea, ȋntregi categorii de produse vor beneficia de preţuri reduse: canapele cu recliner, corpuri de iluminat, pahare, rame foto.” a declarat Bogdan Staicu, Directorul Executiv al Mobexpert.

Mobexpert Outlet, cu o prezenţă consolidată în trei locaţii din Bucureşti ( ȋn zonele Pipera, Pantelimon, Militari), va oferi reduceri de 70% la o gamă variată de decoraţiuni, iar pentru mobilier va majora discounturile deja excepţionale la sute de modele. Reducerile vor fi valabile ȋn perioada 16 – 26 noiembrie, ȋn cele trei magazine situate ȋn Bucureşti, în Şoseaua Fabrica de Glucoză, nr. 21, în Şoseaua Vergului, nr 18 şi pe Autostrada A1, nr 2.

„Şi la Mobexpert Outlet am pregătit oferte de nerefuzat, atât în privinţa produselor cât şi în cea a discounturilor. Toate cele 3 magazine Mobexpert Outlet sunt situate lângă magazine Mobexpert ce oferă suficiente locuri de parcare.” a declarat Bogdan Staicu, Directorul Executiv al Mobexpert.

În plus, pentru cumpărătorii care doresc să beneficieze de confortul achiziţiilor online, atât oferta Mobexpert cât şi cea a Mobexpert Outlet vor fi disponibile pe site-urile www.mobexpert.ro şi www.outlet.mobexpert.ro.

Informaţii generale despre Grupul Mobexpert

Grupul Mobexpert a fost înfiinţat în 1993 şi este o companie 100% românească, deţinută de antreprenorul Dan Șucu. Astăzi, este liderul pieţei româneşti de mobilier şi decoraţiuni, prin cele două mărci ale sale: Mobexpert – hipermagazine şi magazine de mobilier pentru casă şi decoraţiuni, şi Mobexpert Office – mobilier pentru birou şi colectivităţi. Reţeaua regională a Mobexpert numără, în prezent, peste 30 de hipermagazine şi magazine. Ȋn România, reţeaua cuprinde hipermagazine în Bucureşti, Braşov, Suceava, Piteşti, Sibiu, Iaşi şi Oradea şi alte peste 20 de magazine de mai mici dimensiuni. Grupul Mobexpert are 2.300 de angajaţi şi o cifră de afaceri anuală de aproximativ 162 milioane euro. Grupul Mobexpert deţine, de asemenea, opt fabrici de mobilă care produc pentru piaţa românească şi pentru export.

Grupul Mobexpert include trei magazine dedicate ofertelor speciale: Mobexpert Outlet, situate în Bucureşti.

0