Trezește-te ca o prințesă! Aplică această mască de frumusețe peste noapte

Astăzi găsim o listă lungă de branduri cosmetice populare pe piață, care vând diverse produse cosmetice cum ar fi măștile și cremele faciale. Toate aceste produse promit să îndepărteze ridurile și să vă facă pielea mai fină și mai sănătoasă, iar unele chiar fac, dar cele mai multe dintre ele conțin substanțe chimice nocive care pot face mai mult rău decât bine.

Totuși, mulți oameni continuă să le folosească, în ciuda faptului că nu sunt doar încărcați cu substanțe chimice, ci sunt destul de scumpe. Ei cred că nu există altă variantă la păstrarea aspectului lor tânăr.

Din fericire există multe alternative naturale care oferă rezultate și mai bune și sunt ieftine și fără substanțe chimice. În acest articol puteți găsi una dintre cele mai eficiente măști peste noapte care vă vor face radianța feței. Crema de față facială este complet naturală și sigură și oferă rezultate uimitoare. Pielea ta va fi din nou netedă și sănătoasă.

Masca de hidratare a pielii

Iată de ce ai nevoie:

– o lingură de iaurt

– o lingură de miere

– o linguriță de suc de lămâie

Amestecă aceste ingrediente până devin o pastă. Alică această mască pe față și stai cel puțin 15 minute. Repetă acest procedeu de 3-4 ori pe săptămână pentru rezultate excelente.

Sursa foto: www.healthyfoodteam.com

0