SINGURUL INGREDIENT care te scapă de pungile de sub ochi. Sigur îl ai în bucătărie

Vrei să scapi de pungile de sub ochi? Tot ce trebuie să faci este să folosești un ingredient pe care îl ai cu siguranță în bucătărie. Iată despre ce este vorba.

SINGURUL INGREDIENT care te scapă de pungile de sub ochi. Sigur îl ai în bucătărie

Știai că sarea te poate ajuta să scapi de pungile de sub ochi? Tot ce trebuie să faci este să amesteci două lingurițe de sare cu un sfert de ceașcă de apă (trebuie să fie călduță). După ce le amesteci bine, aplică soluția pe zonele cu probleme cu ajutorul dischetelor demachiante sau cu puțină vată. Așteaptă 10 minute, astfel încât soluția să acționeze. După aceea te poți clăti.

Și pliculețele de ceai sunt utile în astfel de situații. Pentru a scăpa de pungile de sub ochi ai nevoie de pliulețe de ceai verde, ceai negru sau ceai de mușețel. Acestea vor reduce umflăturile și roșeața. Tot ce trebuie să faci este să aplici pe ochi pliculețe de ceai. Ai grijă! Acestea nu trebuie să fie fierbinți. Este indicat să se aplice pliculețe reci. Așteaptă 20 de minute să acționeze, după care le poți îndepărta și te poți clăti pe față.

CITEȘTE ȘI: Mască revigorantă pentru ochi

CITEȘTE ȘI: Pune BICARBONAT DE SODIU sub ochi. Vei fi FURIOASA ca nu ti-a spus nimeni asta pana acum!

Castraveții reprezintă, de asemenea, o soluție simplă și eficientă. Ia un castravete rece, de la frigider, și taie câteva felii pe care le vei aplica apoi pe pungile de sub ochi. Dacă feliile de castravete se încălzesc, înlocuiește-le cu altele noi. Este indicat să folosești de câteva ori pe zi acest remediu, astfel încât să scapi de această problemă supărătoare.

Așadar, pentru a scăpa de pungile de sub ochi tot ce trebuie să faci este să folosești unul dintre ingredientele menționate mai sus. Poate le ai deja în bucătărie. Sunt trucuri simple și eficiente care te vor scăpa de una dintre cele mai supărătoare probleme.

0