Cum obții o piele de bebeluș în 20 de minute

Sintagma „piele de bebeluș” este deseori folosită pentru a descrie un ten fără imperfecțiuni. Multe femei vor să aibă pielea fină și încearcă o serie de tratamente naturiste ori chiar se supun bisturiului. Există o rețetă extrem de populară pe Internet despre care se zice că reface complet pielea în doar 20 de minute.

Cum obții o piele de bebeluș în 20 de minute

Următoarea rețetă are rolul de a exfolia pielea și de a-i reda finețea. Ai nevoie de o jumătate de roșie, o linguriță de zahăr, o capsulă de vitamina E (se găsește în orice plafar) și 2 linguri de apă de trandafiri.

Stoarce bine roșia într-un blender și apoi amestecă roșia făcută pastă cu restul ingredientelor. Masează orice zonă a corpului unde ai eczeme sau piele uscată și lasă această pastă specială să acționeze timp de 20 de minute. Acest amestec poate fi folosit și ca mască de față. O poți folosi înainte și după machiaj dacă vrei să ai tenul perfect, iar fondul de ten să nu scoată în evidență bucățile de piele uscată de pe față.

Roșiile au puternice proprietăți antiinflamatorii și sunt recomandate într-o serie de tratamente cosmetice, mai ales dacă sunt folosite în integralitate.

CITEȘTE ȘI: Masca de fata cu cartof si lamaie. La ce se foloseste

CITEȘTE ȘI: Masca de fata cu piper care te scapa de acnee si de punctele negre

Aceste sfaturi sunt scrise strict cu rol informativ și nu înlocuiesc părerea unui specialist, dermatolog în cazul de față. E recomandat să mergi la doctor pentru a afla dacă ești alergică la unul din ingredientele de mai sus.

0