Secretul pentru un ten frumos. Este o rețetă veche de 500 de ani - Revista Teo

Secretul pentru un ten frumos. Este o rețetă veche de 500 de ani

Toate femeile își doresc un ten frumos, motiv pentru care apelează la diferite trucuri și tratamente. Mai jos vei găsi o rețetă veche de 500 de ani, care te va ajuta să arăți așa cum îți dorești. Mai mult decât atât, trebuie menționat faptul că pentru a pregăti masca respectivă, ai nevoie de câteva ingrediente simple ce se găsesc în bucătăria oricui. În plus, nu este vorba despre un truc costisitor. Află totul din rândurile care urmează.

Secretul pentru un ten frumos. Este o rețetă veche de 500 de ani

Pentru masca facială ce te va ajuta să ai un ten frumos, ai nevoie de următoarele ingrediente: o jumătate de cană de fulgi de ovăz, o jumătate de cană de ulei de măsline, o linguriță de miere, o lămâie, 3 mere, o cană de zer, o cană de ceai de mușețel și o linguriță de sare fină.

Pentru a prepara masca, vei proceda astfel:

1. Amestecă fulgii de ovăz cu uleiul de măsline.
2. Amestecă într-un blender merele, mierea și lămâia.
3. Amestecă zerul cu sarea.
4. Pregătește ceaiul de mușețel și lasă-l la răcit.

CITEȘTE ȘI: Cel mai bun antirid natural pentru ochi! Mai ieftin decât orice cremă!

CITEȘTE ȘI: Aplica pe fata un amestec din miere si aspirina. Uite ce se intampla cu pielea ta!

Masca facială se va aplica astfel:

1. Prima dată se aplică pe față amestecul din fulgi de ovăz și ulei de măsline. Masează-ți tenul timp de 3 minute, după care așteaptă 5 minute.
2. Apoi se va aplica peste primul amestec si cel de-al doilea, din mere, miere și lămâie. Vei proceda la fel, adică îți vei masa tenul timp de 3 minute, apoi lași amestecul să acționeze pentru alte 5 minute.
3. Curăță-ți bine tenul cu o dischetă demachiantă înmuiată în amestecul ce conține zer și sare. Așteaptă 5 minute.
4. La final, tot cu o dischetă demachiantă, aplică pe față ceai de mușețel. După aceea poți să aplici și cremă hidratantă.

Este indicat să folosești această mască de două ori pe săptămână, astfel încât să aibă rezultatele dorite de orice femeie.

Sursă foto: pexels.com

0