Cel mai bun antirid natural pentru ochi! Mai ieftin decât orice cremă! - Revista Teo

Cel mai bun antirid natural pentru ochi! Mai ieftin decât orice cremă!

După 40 de ani, femeile încep să-și facă probleme din cauza ridurilor din jurul ochilor. Laba gâștii sau liniile fine de sub ochi par că nu au leac după această vârstă. Însă nu este deloc așa. Există un remediu extrem de eficient care poate fi făcut din doar două ingrediente.

Unul dintre ele este uleiul de argan, cunoscut pentru proprietățile pe care le are pentru îngrijirea pielii și a părului. Are rezultate uimitoare, indiferent de tipul de piele, inclusiv pentru acnee, eczeme, varicelă sau psoriazis.

Uleiul de argan este bun și pentru organism, nu are efecte doar în ritualurile de înfrumusețare. Întărește sistemul imunitar, îmbunătățește circulația sanguină și reduce colesterolul din sânge. Are rol digestiv și reduce inflamațiile stomacului. Este excelent în lupta împotriva arteritei și bolilor reumatologice. Compușii săi naturali, sterolii, sunt benefici pentru că au proprietăți antiinflamatorii și sunt la fel de buni și în combaterea cancerului. Arganul mai poate fi folosit ca loțiune tonică, dar este și un afrodisiac excelent.

Dacă folosești acest tip de ulei în serumul tău pentru ochi, are dublu efect anti-îmbătrânire, întinerește, te ajută să scapi de riduri și îți tonifiază și catiefelează zona de sub ochi.

Citeste mai departe AICI

0