Corina Caragea, marele secret al părului strălucitor. Și tu poți face asta

Corina Caragea apare la pupitrul știrilor sportive cu o frumusețe naturală și un păr extrem de strălucitor. Asaltată de întrebări, prezentatoarea tv a vorbit despre secretul părului ei plin de strălucire.

Corina Caragea, secertul părului strălucitor

„Ce mai fac pentru părul meu? Îi prepar o mască naturală atunci când, ca în viața oricărui om, am perioade în care imi cade în mod alarmant, de exemplu.

Masca o prepar singură din : ulei de ricin, ulei de măsline, gălbenușuri de ou, Bitter suedez, vitamina A uleioasă și vitamina E. Gramajele diferă în funcție de podoaba capilară a fiecăruia.

Recunosc, masca nu este tocmai frumos parfumata și colorată, dar na, baba suferă la frumusete. Lăsând gluma la o parte, pe mine chiar m-a ajutat aceasta combinație. Alături desigur de protecția pe care i-o ofer parului meu -să îl spal, să îl tund la 3 luni, să îl feresc la plajă, dar și în piscină, să nu îl încarc excesiv cu produse de styling și să nu îl chinui cu transformări bruște .”, a explicat ea.

CITEȘTE ȘI: Roxana Vancea a divulgat secretul părului său strălucitor! Folosește un produs care costă 13 lei

Ea a mai spus că părul său nu a suferit niciodată schimbări bruște de culoare. Nu l-a decolorat și nu l-a vopsit altfel decât culoarea sa naturală.

0