Si-a banuit sotul ca o insala si i-a gaurit prezervativul. Nu iti poti imagina ce a urmat

E greu sa convingi o femeie ca se insala atunci cand banuieste ca partenerul o… insala. O tanara i-a dat o lectie incredibila sotului ei. I-a gaurit prezervativul si a asteptat. Ceea ce a urmat depaseste orice imaginatie!

O femeie casatorita de ceva ani buni a vrut sa ii arate sotului ei ca stie ca este inselata. A gasit un mod inedit de a-i demonstra asta si de a-l face sa ii para rau pentru lipsa lui de sinceritate. Evident, dupa cele intamplate a urmat divortul.

Tanara sotia banuia ca barbatul ei o insala cu cea mai buna prietena. S-a bazat strict pe intuitia ei. A gasit in buzunarul sotului un prezervativ pe care l-a gaurit.

„Acum ceva vreme, cand am fost casatorita, simteam foarte tare ca sotul ma insala, insa nu puteam dovedi asta. M-am gandit la o metoda pentru a-l pedepsi si pentru a-i arata ca nu sunt proasta lui.

Am gasit in buzunarul de la pantaloni un pachet de prezervative si am facut o mica gaura in ele. Am pus ambalajele in sos iute timp de o ora. Le-am curatat mai apoi si le-am pus inapoi in blugii lui preferati.

Sotul meu a plecat intr-o zi de acasa motivand ca are ceva treaba la locul de munca si ca ai lui colegi se bazeaza pe el”, isi incepe femeia povestirea pe o retea de socializare.

„Dupa trei ore, cea mai buna prietena a mea m-a sunat spunandu-mi ca are o usturime insuportabila acolo jos dupa ce a facut sex cu partenerul ei.

A ajuns mai tarziu si sotul meu acasa si si-a pus imediat o punga cu gheata la organul genital pentru ca sosul iute din prezervativ isi facuse efectul. L-am intrebat stiind care e povestea: s-a intamplat ceva? Ce arde asa?”, a mai scris femeia pe Facebook.

Gestul ei a fost laudat de multe tinere care cauta metoda perfecta de razbunare in astfel de cazuri, altii sustin ca asa ceva nu e posibil, ba chiar ca nu se justifica acest gest. Tu ce parere ai?

Taguri:
0