Poți cumpăra o casă cu 10 LEI și o mașină de lux cu 100 DE LEI! Ce trebuie să faci…

Este perioada în care vânzările se reinventează. În acest context, poți achiziționa bunuri de valoare la prețuri derizorii. O nouă metodă de vânzări împrumutată din Vest pare să prindă teren și în România: licitații-tombole hibrid cu sume fixe, la care poți câștiga case, mașini și alte bunuri valoroase.

Cum funcționează aceste vânzări?

Persoana care dorește să vândă un bun (să presupunem că acesta ar valora 500 de lei) deschide 5 poziții de licitație. Astfel, 5 oameni se pot înscrie la tombolă, achitând suma de 100 RON. După ce toate cele 5 poziții sunt ocupate, vânzătorul trage la sorți care este câștigătorul. Cel care va câștiga va fi plătit doar 100 RON pentru un bun care valorează 500 RON.

De exemplu, 0 familie din Anglia a găsit o soluție neobișnuită să obțină banii doriți pentru casa de lux în care locuia.

S-a hotărât să ofere vila ca premiu la o tombolă, după ce ani de zile nu au primit nicio ofertă convenabilă. Au vândut 500.000 de bilete, iar unul a costat 2 lire. A fost extras la tombolă biletul unei femei, care a fost anunțată de proprietar prin telefon, săptămâna aceasta. Cu doar 2 lire a câștigat o casă cu 6 dormitoare, ridicată în secolul al XVIII-lea, complet renovată. Mai are în casă inclusiv o sală de bal și chiar un cinematograf.

Un alt tânăr își vinde mașina de lux pe Instagram: „Îmi vând Porsche-ul pentru 20 de lire. Vând 2.500 de bilete de loterie, iar extragerea va avea loc doar când se vor epuiza toate biletele. Puteți cumpăra câte bilete doriți, iar confirmările și modalitățile de plată le veți primi pe e-mail. Să înceapă jocul”, a scris acesta.

Cum poți face aceste achiziții în România?

Există și în România această practică, deseori răspândită pe rețelele de socializare populare. Doritorii pot accesa grupurile dedicate, unde vânzătorii pun la bătaie de la bunuri de consum general (haine, electrocasnice), până la mașini și produse de lux.

BONUS: Greșeli pe care multe persoane le fac atunci când cumpără haine

Dacă ți s-a întâmplat să cumperi anumite haine, iar acasă să ajungi la concluzia că nu ți se potrivesc și nu le vei purta probabil niciodată, atunci poate ai făcut o greșeală atunci când le-ai cumpărat. Iată care sunt acele greșeli pe care multe persoane le fac atunci când cumpără haine.

Greșeli pe care multe persoane le fac atunci când cumpără haine

1. Alegi mărimile nepotrivite. Adică alegi haine prea mari sau prea mici pentru tine. Dacă vei lua haine care nu își avantajează silueta, atunci este posibil să nu le porți niciodată. De aceea trebuie să ții cont de mărimea pe care o porți și să iei haine care să îți pună în valoare trăsăturile fizice.

2. Faci cumpărături din motive total greșite. Poate ai aflat că la un anumit magain sunt reduceri și își spui că ai putea să cumperi ceva. Însă nu ții cont de ceea ce te reprezintă sau te avantajează. Drept urmare, vei cumpăra haine din impuls sau din motive greșite. Iar la un moment dat vei ajunge la concluzia că ai multe haine, dar nu le poți purta.

3. Nu ții cont de personalitatea ta atunci când îți cumperi obiecte vestimentare. Atunci când mergi la cumpărături este bine să ai în vedere propriul stil vestimentar. Astfel, vei achiziționa hainele care ți se potrivesc și te asiguri că le vei purta. Află ce te reprezintă, ce te avantajează și astfel îți va fi mai ușor când mergi la cumpărături și nu vei face greșeli pe care le vei regreta.

4. Mergi doar în anumite locuri pentru a-ți cumpăra haine. Dacă îți dorești să ai anumite haine mai deosebite, atunci nu trebuie să te rezumi doar la anumite magazine. Extinde-ți aria de căutare, încearcă și alte magazine și astfel vei desoperi piese vestimentare inedite pe care vei dori să le cumperi.

0