Cuplul care a supravieţuit accidentului aviatic din Rusia, după ce şi-a schimbat biletele de avion

Un cuplu care trebuia să fie în avionul care s-a prăbuşit, duminică, în apropiere de Moscova, şi-a schimbat biletele de avion în ultimul moment.

Totul după ce maşina pe care plănuiau să o cumpere nu era gata, a relatat New York Post.

Maxim Kolomeytsev, care a împlinit 35 de ani duminică, trebuia să fie în avionul 6W703, împreună cu iubia sa de 25 de ani, Nazezha.

Cei doi intenţionau să călătorească la Orsk, oraşul natal al bărbatului, pentru a petrece ziua lui de naştere, dar şi pentru a achiziţiona o maşină.

Cu toate acestea, cei de la showroom l-au anunţat pe Kolomeytsev că maşina nu este gata la timp, aşa că bărbatul a decis să amâne călătoria pentru săptămâna viitoare.

”Când am aflat că maşina nu este gata la timp, am decis să amân plecarea cu o săptămână”, a declarat bărbatul.

Pentru a schimba biletele, cei doi au plătit 170$

”În schimb, ne-am câştigat vieţile”, a continuat acesta.

Un avion de pasageri al companiei ruse Saratov Airlines, cu 71 de persoane la bord, s-a prăbuşit duminică la scurt timp după ce a decolat de pe aeroportul Domodedovo din Moscova către oraşul Orsk.

Fragmentele avionului au fost descoperite în districtul Ramenskoye din regiunea administrativă Moscova.

Cauza prăbuşirii aeronavei urmează să fie stabilită de către anchetatori, iar variantele luate în calcul sunt condiţiile meteo, o eroare de pilotaj sau o defecţiune tehnică.

Citeşte şi Primele imagini cu pasagerii avionului prăbușit în Rusia. Printre victimă era și o pasageră de origine română

Acestea sunt primele imagini cu unele dintre victimele accidentului aviatic petrecut duminică în Rusia în care au murit 71 de ani, scrie Metro.

Toți cei 65 de pasageri au murit alături cei șase membri ai echipajului după ce avionul AN-148 s-a prăbușit aproape de satul Argunovo, imediat după decolarea de pe aeroportul din Moscova.

Cea mai tânără dintre victimele dezastrului, Nadejda Krasova, avea doar cinci ani. Stătea lângă mama ei, Oksana Krasova, de 32 de ani.

tewardesa Anastasia Slavinskaya, 29 de ani, și Viktoria Koval, 21 de ani, au fost ucise în accident, alături de Serghei Gambaryan, 34 de ani.

0