Cristina Fulgușin Mateiaș a murit - Cauza morții - Revista Teo

Cristina Fulgușin Mateiaș a murit – Cauza morții

Muzica populară este din nou în doliu, la un an de la moartea Ilenei Ciuculete.

Cântăreața Silvana Rîciu a anunțat pe contul său de socializare că artista de muzică populară Cristina Fulgușin Mateiaș a murit la vârsta de doar 51 de ani.

Vestea i-a șocat pe toți cei care au cunoscut-o pe îndrăgita artistă. Silvana Rîciu a dezvăluit că totul ar fi pornit de la o gripă.

„Doamne, cât de repede se duc oamenii…Astăzi suntem, mâine murim. Nici nu-mi vine să cred că nu mai este printre noi Cristina Fulgusin Mateiaș. O veste tristă care m-a luat pe neaşteptate.

Cine se gândeşte că o răceala, o gripă se poate complica într-atât încât să mori din ea?

Dar uite ca se întâmpla… Noi doua am colaborat foarte bine in trecut in cadrul emisiunilor mele de folclor. Drum lin printre îngeri! Sa aiba bunul Dumnezeu grija de sufletul tau acolo sus!”, a scris Silvana Rîciu pe reţelele de socializare.

Și Petrică Mâțu Stoian deplânge dispariția artistei.

„Cu durere în suflet, anunț trecerea în neființă a minunatului Om de radio, televiziune și artist, CRISTINA MATEIAȘ. Drumul să-ți fie lin și lumina vesnică!”, este mesajul lui Petrică Mâțu Stoian.

Cristina Fulgușin Mateiaș era, totodată, și realizatoare la postul de radio Radio Accent. Cei de la această instituție au publicat un mesaj de condoleanțe în memoria ei:

Familia Radio Accent este în doliu.

Echipa noastră a pierdut un om deosebit, un coleg, un prieten, o persoană mereu cu zâmbetul pe buze, Cristina Mateiaş Fulguşin.

Doamna Cristina, aşa cum era cunoscută de ascultători şi telespectatori, s-a ridicat la cer mult prea devreme, la doar 51 de ani.

Bunică, mamă şi soţie, Cristina Mateiaş va rămâne mereu în memoria celor care au îndrăgit-o, prin cântecele ei.

Colectivul Radio Accent nu vă va uita niciodată!

Dumnezeu să vă odihnească în pace, Doamna Cristina!

Citește și: “A murit la doar 12 ani“. Anunţul dureros făcut în urmă cu ceva timp! Este rudă cu un artist de la noi

0