Crimă la metrou! Declarațiile șocante făcute la secția de poliție și motivul pentru care a făcut acest gest. Femeia a încercat de două ori să ucidă

Autorea crimei de la metrou DRISTOR 1 este căutată de poliție, imediat după ce achetatorii au vizionat imaginile de pe camerele de supraveghere și au audiat martorii. Femeia care a ucis tânăra de 25 de ani, a mai încercat să ia viața unei alte femei în aceeși zi în stația de metrou Costin Georgian.

UPDATE, 06:02 – Femeia se află în acest moment în secția de poliție unde audiată. Martorii susțin că nu a avut loc nici o discuție între autoarea crimei și tânăra de 25 de ani.

UPDATE, 05:56 –  Autoarea crimei, suspecta principală în acest caz, a fost depistată conform unor surse din cadrul poliției. Unele surse susțin că numele femeii care a luat viața tinerei de 25 de ani la metrou Dristor 1 este Madgalena.

Anterior, o altă femeie de 36 de ani a fost condusă la Direcția Generală de Poliție a Municipiului București, femeia fiind lăsată în stare de libertate.

UPDATE, 23:41 – Potrivit unor surse citate de evz.ro se pare că tânăra de 25 de ani găsită moartă la metrou ar fi fost ucisă. Sursele  Realitatea TV susțin că suspecta nu a fost prinsa!

„Scene de groaza in Capitala! Potrivit surselor mele, prima ipoteza a anchetatorilor este ca incidentul de la statia de metrou Dristor a fost unul provocat!

O tanara de 25 de ani a fost impinsa in fata metroului si a murit. Suspecta ar fi o femeie care anterior ar fi incercat sa mai omoare pe cineva la o alta statie de metrou. 

MARE GRIJA DACA CIRCULATI CU METROUL!”, a scris pe Facebook, Ionela Arcanu, reporter Realitatea TV.

CINE ESTE AUTOAREA CRIMEI

VEZI FOTOGRAFII și IMAGINI VIDEO AICI

CRIMĂ odioasă la METROU! O tânără a fost împisă în fața trenului. Cine este autorul și de ce a recurs la acest gest

Știrea tristă a serii. A murit în urmă cu puțin timp și avea 25 de ani

Cine este autoarea crimei de la metrou – Femeia a ucis o tânără în stația Dristor 1 și a atentat la viața alteia

Taguri: , ,
0