Vasilica Tataru: Divortul a fost traumatizant


Vasilica Tataru: Divortul a fost traumatizant

Vasilica-Tataru-

Frumoasa cantareata de muzica populara, Vasilica Tataru, a fost astazi invitata in platoul emisiunii TEO SHOW si ne-a oferit o lectie de viata importanta pentru toti cei care trecem printr-o despartire. Acum 8 ani credea ca fostul ei sot, Cristian Nastase este cel mai frumos lucru pe care viata i l-a putut oferi, insa odata cu trecerea anilor a inceput sa realizeze ca decizia de a se casatori cu acesta nu a fost cea mai inteleapta si cu durere in suflet a fost nevoita sa divorteze.

TEST: Tu cu ce zeita semeni? Raspunsul va spune multe despre tine

Cand credea ca s-a incheiat calvarul vietii sale si va incepe perioada de refacere a sufletului sau ranit, Vasilica Tataru spune ca a cunoscut adevarata fata a omului cu care a facut doi copii. Cristian a inceput sa o acuze ca si-a parasit copiii si ca sotia sa i-ar fi reprosat ca i-a fost alaturi in momentele in care santatea lui nu era in cea mai buna forma.

A trecut cu greu peste incercarile oferite de viata si alaturi de TEO, Vasilica a tras urmatoarea concluzie: Trebuie sa realizam atunci cand o relatie s-a terminat si sa ne amintim cu bucurie de frumusetea iubirii de inceput.