Rămas bun, Stela Popescu!

TEST ONLINE. Ce vezi in imagine? Raspunsul dezvaluie TOTUL despre personalitatea ta!

TEST ONLINE. Analizeaza cu atentie figurina din imaginea acestui articol si alege din variantele de mai jos. Intrebarea este simpla: Ce este acest obiect?

VARIANTE DE RASPUNS:

1. E UN CERC
2. ESTE O FIGURA ABSTRACTA
3. ESTE UN CERC IMPERFECT
4. ESTE UN DESEN INFANTIL
5. ESTE INCEPUTUL UNUI DESEN INTERESANT

Iata care ce latura ascunsa ai, in functie de raspunsul ales.

1. E UN CERC

Daca vezi un cerc asta inseamna ca esti o persoana empatica. Este evident ca este un cerc mai putin reusit, insa daca tu il iei in consideri ca pe un cerc fara a cauta alte defecte, asta inseamna ca treci de defectele celor din jurul tau.

RECOMANDARE Test online: Afla in cateva secunde daca traiesti in trecut, prezent sau viitor!

RECOMANDARE Test online: Uite ce spune PIATRA DESTINULUI despre tine

2. ESTE O FIGURA ABSTRACTA

Daca acest cerc ciudat ti se pare vreun simbol care transmite mesaje dincolo de intelegerea rationala a lumii, este clar ca esti o persoana care vrea sa schimbe totul in jur. Iti place sa fii pionier in multe domenii si nu te poti stapani daca nu inovezi cu ceva. Esti genul de persoana care are sclipiri de geniu si pe care toata lumea o invidiaza.

3. ESTE UN CERC IMPERFECT

Daca vezi un cerc imperfect, asta inseamna ca iti place tare mult barfa. Nu te deranjeaza sa iti barfesti si cei mai buni prieteni, chiar daca nu o faci cu rea intentie. Vezi greselile tuturor, mai putin pe ale tale si din cauza asta te lovesti de multe limitari in viata.

4. ESTE UN DESEN INFANTIL

Esti o persoana foarte pretentioasa si excesiva in doleantele tale. Vrei de la ceilalti mai mult decat pot iei sa iti ofere si nu pui pret deloc pe intentiile pozitive ale oamenilor din jur. Ai tendinte dictatoriale in raport cu ceilalti deoarece consideri ca viziunea ta este cea mai potrivita.

5. ESTE INCEPUTUL UNUI DESEN INTERESANT

Daca vezi dincolo de un simplu desen trasat cu carioca, asta inseamna ca esti o persoana plina de imaginatie. Vezi lucrurile in profunzime si cauti explicatii complexe pentru lucruri banale. Daca esti convins ca este inceputul unui desen interesant, il poti continua chiar tu. Pune mana pe carioca si completeaza acest cerc transformandu-l dupa bunul plac.

Sursa foto: upsocl.com

0